עבור לתוכן

מחפש רמקולים יד שניה...איפה יש דבר כזה?!

Featured Replies

פורסם

היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה?

בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע...

ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...

פורסם

למצוא דגם מסוים יד שניה זה קשה.

האו אוור אני יכול להממליץ לך לחפש רמקולים יד שניה בחנות "פיוז" קניתי משמה את שלי,חנות מעולה עם מחירים נוחים.

[לא הייתי שמה הרבה זמן אז לא יודע אולי השתנה אבל העבעלים נחמד מאוד,ניסן הגבר D:]

פורסם

לקנות רמקולים מיד שניה זה לא מומלץ.

רמקולים נהרסים, הזמן שוחק אותם.

הרמקולים שלי (עלו 300 שקלים אבל בוא לא ניכנס לזה) נשמעו לפני שנה סביר (עדכמה שאפשר), עכשיו הם נשמעים כמו טלפון.

והם רק בני 4 פלוס.

אני לא ממליץ לך לקנות רמקולים מיד שניה, אבל אולי רמקולים איכותיים יותר נהרסים פחות בקלות.

פורסם

שטויות לחלוטין

אם כבר לא מומלץ לקנות רכיבים אופטיים כמו סידי פליירים וכ'ו

רמקולים טובים שורדים עשרות שנים

פורסם

רמקולים הכי מומלץ לרכוש משומשים! הרמקולים הקודמים שלי החזיקו 26 שנים עם הדרייברים המקורים, והם עדיין משרתים נאמנה את הבעלים החדש שלהם. גם הרמקולים הנוכחי שלי נקנה על ידי כשהיה בן 4, במחיר שהוא כחצי מהמחיר המקורי שלו ועובד מעולה ונותן תמורה מדהימה.

הרמקולים המסוים שאתה מעוניין לקנות לא יצא לי לראות ביד שנייה בזמן האחרון. בתקציב שהוא עולה אני בטוח שתוכל למצוא המון רמקולים מעולים ששווים בדיקה. גש ותשמע כמה שיותר.

Anatoli.

פורסם

שטויות לחלוטין

אם כבר לא מומלץ לקנות רכיבים אופטיים כמו סידי פליירים וכ'ו

רמקולים טובים שורדים עשרות שנים

נכון.

רמקולים הכי מומלץ לרכוש משומשים! הרמקולים הקודמים שלי החזיקו 26 שנים עם הדרייברים המקורים, והם עדיין משרתים נאמנה את הבעלים החדש שלהם. גם הרמקולים הנוכחי שלי נקנה על ידי כשהיה בן 4, במחיר שהוא כחצי מהמחיר המקורי שלו ועובד מעולה ונותן תמורה מדהימה.

הרמקולים המסוים שאתה מעוניין לקנות לא יצא לי לראות ביד שנייה בזמן האחרון. בתקציב שהוא עולה אני בטוח שתוכל למצוא המון רמקולים מעולים ששווים בדיקה. גש ותשמע כמה שיותר.

Anatoli.

יש דרייברים בני 26?! :smile1:

פורסם

יש, וגם הרבה יותר. יצא לי לשמוע רמקולים בני 40 שנה שהדרייברים שלהם מקוריים עדיין (חוץ מהטוויטר אולי, אני לא בטוח. אחרי הכל טוויטר מתייבשים).

שווה בדיקה:

www.aufi.co.il כנס ליד שנייה למטה יש כמה ששווים בדיקה.

www.avmarket.co.il פחות או יותר מרכז את רוב המכירות.

Anatoli.

פורסם

אנטולי,יש דרך לתקן דרייבר שהתייבש :s05: :-X

פורסם

כמו שאמרתי, אולי רמקולים איכותיים גורעים פחות מהאיכות שלהם במשך השנים.

אבל אני בטוח שרמקולים זולים גורעים משמעותית מהאיכות שלהם במשך הזמן.

פורסם

אני קניתי 4 רמקולים של CELESTION בebay לפני המון זמן והם עובדים פיקס עד היום.. ועוד שנים רבות של עבודה צפויות להם.

תמיד שווה לראות אם יש משומשים במצב טוב וכמובן במחיר טוב עוד יותר.

פורסם
אנטולי,יש דרך לתקן דרייבר שהתייבש

להחליף אותו.

אבל אני בטוח שרמקולים זולים גורעים משמעותית מהאיכות שלהם במשך הזמן.

רמקול מדבקה לא נשמע טוב אף פעם, אז זה לא משנה כמה הוא מאבד. מעבר לזאת, הבן-אדם שאל על רמקולים ברמה גבוהה יחסית, כך שסביר מאוד להניח שאין לו שום סיבה לדאוג.

Anatoli.

פורסם

כמה ,פחות או יותר, עולה משלוח של רמקולים מדפיים מארה"ב (מישהו מ EBAY נגיד) לארץ?

ברור לי שזה דבר שמשתנה, אבל יש איזושהיא הערכה? סדר גודל של מחירים?

חיפשתי רמקולים ב EBAY אך לא מצאתי דרך שבה אפשר לתמחר את המשלוח.

ודרך אגב, זכור לי שהיו כמה אתרים שהתעסקו במשלוח מוצרים מאתרים בחו"ל שלא שולחים לארץ, לארץ. מה כתובתם?

פורסם

עלות משלוח תעלה כ-70$ לרמקול מדפי קטן אני מעריך, ועד כמה מאות דולרים לרמקולים גדולים יותר.

www.mustop.co.il מתעסקים במשלוחים האילו, אך הם יקרים להחריד במשלוחים.

Anatoli.

פורסם

למה לקנות בחו"ל??? :silly::nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איפה נמצאות חנויות שיש להם מבחר טוב לרמקולים כאלה יד שניה....אני צריך שמות וכתובת!!

ו-Anatoli....אתה נראה לי מבין ענין

יש איזשהו רמקול ספציפי שהייתה ממליץ אליו?....התקציב שלי הוא עד 4K בערך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים