פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים יש לי פנטיום 3 כרטיס מסך ג'יפורס 4 ואינטרנט 712 אין לי מושג למה המחשב שלי עובד לאט ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין גירסאות שונות של ווינדוס ושם דבר לא עזר :'( :'( :'( :'( :'( :'( :nixweiss:
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים כמה זיכרון יש לך ?אם התקנת XP אתה חייב לפחות 256MB..(ואני מאמין שהתכוונת לאינטרנט 750MB)..ואתה מפעיל איתו אימיול וכו??תנסה לעשות סריקה של וירוסים ותוכנות ריגול (למרות שאמרת שפירמטת תנסה..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים קודם כל המחשב ישן אל תצפה ממנו ליותר מידי ובמיוחד אם מותקן עליו XP כמה זיכרון ואיזה זיכרון יש לך תנקה את המחשב מרוגלות קבצי זבל ערכי רג'סטרי שגוייםוגם תפתח את הקופסא ותנקה אותו מאבק אל תשכח לאחות עדיף עם תוכנה מסויימת שמאחה ולא מה שיש בXP אני ממליץ על PERFECT DISK מבית RAXCO
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים הנה הבעיה שלך נורטון זה זבל של תוכנה אם אתה רוצה למצוא רוגלות אני ממליץ על :XOFTSPYSPY SWEEPERSPYWARE DOCTORלכל הוכנות אתה צריך קראק אז תוריד מאימיול הנה רשימה של תוכנות שאני משתמש במחשב כדי שיעבוד לי חלק חוץ מהשלוש למעלה יש גם את:1)AD AWARE2)ACE UTILITIES3)RAXCO PERFECT DISK
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אתה צריך את התוכנות שכתבתי לך בדף הקודם אבל אם אתה רוצה למצוא וירוסים תשתמש בתוכנת האנטי וירוס שלך ושתבין רוב הסיכויים שהמחשב איטי לא בגלל וירוס אלא בגלל רוגלות והעובדה שהוא ישן ומתחיל למות
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר אבל תראה יש לי משחקים די כבדים והוא מריץ אותם סופר אהל המחשב עצמו עובד לאט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.