פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים bar1234, אנא שנה את הכותרת כך שתיהיה איפורמטיבית וממצה, ולפי חוקי הפורום2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.תודה.אין סיבה היו לקנות HD של 80 גיגה, כאשר ב160 ג'יגה עולה (לפי זאפ) כ470 שקל נכון להיום
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר אבל לפי זאפ ה HD הוא SATA ולא SATA2 שהסבירו לי ש- SATA2 הרבה יותר טוב...!!!ודרך אגב מישהו יכול לתת לי דעה על המוצר הזה? : G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNELמחיר: 730 ש"חזה זיכרון שהמליצו לי לקנות אותו......
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים שאלות על זכרונות בבקשה לא פה, בפורום הזה רק על אמצעי אחסון שונים כגון, HD , צורבים, טייפי גיבוי, דיסק און קי, ועוד, זיכרון RAM מקומו בפורום הראשון בעמוד אין הרבה הבדרל בין SATA I לSATAII באופן מעשי בHD הזה(מבחינת ביצועים).
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר אבל לטווח הרחוק זה ישתלם לי לא?**************************************אתה יכול להעביר את הדיון לפורום הראשון בעמוד ???
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים לא פשוט תפתח שם דיון על זכרונות RAM (בפורום זכרונות מעבדים ולוחות אם) בקשר לשאלה לא כי בHD הזה ספיציפית אין ניצול אמיתי של התקן הזה, כמובן שעדיף שהוא יתמוך אבל לדעתי 50 שקל נוספים על זה, לא שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.