עבור לתוכן

מי שמרים מישקולות כמה

Featured Replies

פורסם

ביגלל זה מי ששמן הולך ולא רץ

מסקנה אתה רוצה לישרוף שומן תילך אל תרוץ

אף אחד עוד לא ענה לי טוב אז אני ניסית ואז אחרי זה כל הריכה של שעה וחצי ניראת מהירה וקלה

*עריכה או הליכה?

• תגובות 113
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ביגלל זה מי ששמן הולך ולא רץ

מסקנה אתה רוצה לישרוף שומן תילך אל תרוץ

אף אחד עוד לא ענה לי טוב אז אני ניסית ואז אחרי זה כל הריכה של שעה וחצי ניראת מהירה וקלה

חחח איזה בולשיט

הליכה בקושי מורידה קלוריות, ממש ממש בקושי

שמנים הולכים - כי שמנים עצלנים. לא אוהבים לרוץ. קל יותר ללכת.

פורסם

חחח איזה בולשיט

הליכה בקושי מורידה קלוריות, ממש ממש בקושי

שמנים הולכים - כי שמנים עצלנים. לא אוהבים לרוץ. קל יותר ללכת.

אבל מצד שני.. הליכה מהירה באותו מרחק אתה עושה יותר זמן, ויותר זמן על דופק נמוך פרושו שריפת שומנים.

אני הגעתי ל- 10% שומן בשילוב של שתי הפעילויות הנ''ל...

אגב, "שמנים הולכים - כי שמנים עצלנים. לא אוהבים לרוץ. קל יותר ללכת.", ראיתי פעם הולכים מהירים אולמפיים לפני שאתה פולט את השטויות האלו? הם הולכים מהר יותר מהר משאתה רץ.

פורסם
  • מחבר

תחשוב נגיד אני הולך על 7 קמש שעה וחצי ואתה רץ 20 דקות על 12-13

ואתה תהיה יותר עייף מימני אחרי ואני ישרוף פי כמה וכמה מימך

אגב שמנים לא רצים כי הם לא ירוצו יותר מ5 דקות והם יחנקו וזה לא שווה עדיף ללכת וגם הסוס ההוא שדיברתי עליו שמרים 200+ הוא הולך על 6.5 בעליה קשה

פורסם

אגב, "שמנים הולכים - כי שמנים עצלנים. לא אוהבים לרוץ. קל יותר ללכת.", ראיתי פעם הולכים מהירים אולמפיים לפני שאתה פולט את השטויות האלו? הם הולכים מהר יותר מהר משאתה רץ.

כן ראיתי, ומה הקשר לעזאזל? אתה מנסה בכוח לקטול כאן אחד אחד?

שמנים - לא הולכים מהירים אולימפיים. ולא, הם לא הולכים מהר יותר מהר מהריצה שלי, אתה לא מכיר אותי בכלל.

תראה לי שמן שרץ יותר מ-10 דקות ולא מתעלף.

פורסם

ריצה - פיתוח שיבולת, מהירות , שרירים, בריאות

הליכה - תירוץ עלוב לריצה

פורסם
  • מחבר

ריצה - פיתוח שיבולת, מהירות , שרירים, בריאות

הליכה - תירוץ עלוב לריצה

ריצה זה ברי ואני לא בטוח שאתה יודע למה סיבולת אפשר ללכת בעליה זה סיבולת על רמה מהירות מה קשור אפשר גם להרים מישקולות או לרוץ או לא לרוץ ולהיות מהירים שרירים הליכה בעליה עושה פלאים ואפשר בקלות להרים מישקולות

פורסם

לא הבנתי מילה ממה שניסית להגיד

פורסם
  • מחבר

אני מבין שקשה לך ליקרוא את זה אבל תנסה לפחות

פורסם

אם אתה יכול , תנקד (, . ) ואם אפשר כל רעיון משפט משלו , תודה

פורסם
  • מחבר

בישבילך אני ינסה :hat: .

תנסה לחלק את מה שרשמתי , כמו שעושים בכיתה ב כדי להבין מה שהילד רושם טוב.

פורסם

טוב די לא הולך לקרוא את התגובה שלך ואל תשחק לי אותה חכם.. כי איך שאתה כותב זה קטסטרופה

פורסם
  • מחבר

אני יודע היה לי ריב עים המורה שלי לכיתה א ב

פורסם

כן ראיתי, ומה הקשר לעזאזל? אתה מנסה בכוח לקטול כאן אחד אחד?

שמנים - לא הולכים מהירים אולימפיים. ולא, הם לא הולכים מהר יותר מהר מהריצה שלי, אתה לא מכיר אותי בכלל.

תראה לי שמן שרץ יותר מ-10 דקות ולא מתעלף.

הקשר הוא שאתה מצמיד הליכה מהירה כסטריאוטיפ לשמנים או עצלנים, וזה לגמרי לא נכון.

ואם ההליכה המהירה שלהם לא יותר מהירה מהריצה שלך, היא לפחות ממש מתקרבת... אבל קח בחשבון שאתה לא מסוגל לשמור על הקצב שלך לאורך זמן כמו שהם יכולים. ותאמין לי שהסיבולת שלהם הרבה יותר גבוהה משלי ושלך.

"ריצה - פיתוח שיבולת, מהירות , שרירים, בריאות

הליכה - תירוץ עלוב לריצה"

בולשיט. הליכה מפתחת גם סיבולת, גם שרירים, וגם בריאה להפליא. יש לך הוכחות מדעיות שטוענות אחרת?

1. למה אתה חושב שלהרבה אנשים בניו-יורק יש תאומים כ''כ חזקים? בגלל שהם הולכים כל הזמן... חוץ מזה, שרירים זו פונקציה של פעילות אנ-אירובית, למעשה - פעילות אירובית ממושכת שורפת שרירים. אחד שרוצה להתמקד בפיתוח גוף לא רץ הרבה, רק תסתכל על כל הבודי-בילדרים (אבל זו הקצנה).

2. אתה טוען כמו מטומטם שהליכה לא מפתחת סיבולת - תסביר את העובדה שאחרי ניתוח האפנדציט שלי (שלפניו הייתי בשיא הכושר שלי) הגעתי לתוצאות מצוינות בריצה דרך הליכה מהירה בלבד? ושוב, אם מתייחסים למה שאמרת - אתה חושב שצועד קבוע יהיה באותו הכושר בדיוק של בטלן שיושב בבית? נו באמת...

3. הליכה מהירה לא בריאותית? תעשה טובה, אתה טוען ששמן שישב כל חייו בבית יהיה בריא בדיוק כמו צועד מהיר? לצעידה מהירה אין תופעות לוואי, אפשר לעשות אותה כמה שרוצים, והיא מתאימה לכל הגילאים והמצבים הבריאותיים התקינים.

נ"ב - ריצה ממש לא מפתחת שיבולת.. שיבולת שועל מפתחים בשדה! :s07:

פורסם

לא התכוונתי ברצינות למה שאמרתי, ואתה צודק, ס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים