פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מוט דחיקת חזה שוקל 20 קילו (מוט אולימפי) .דחיקת חזה - 80 קילו 8 חזרות.רגליים (סקוואט) - 140 קילו 8 חזרות.כתפיים (משקולות חופשיים) - 20 קילו כל משקולת 8 חזרות.גב תרגיל ה"מסור" - 35 קילו כל משקולת 8 חזרות.זה רק חלק קטן מהתרגיליםהמשקל שלי 70 קילו וגובה 1.78.משקלים שאתה מרים לא יכולים להיות מדד ישיר לאיך שאתה נראה, כי זה גם תלוי איך אתה עושה את התרגיל. יש לנו במכון אנשים שעושים דחיקת חזה 100 קילו וחזה אין להם.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים דחיקות חזה גם קשרות למסה שלך אתה יכול לשקול 100 קילו לדחוף 120 קילו ועדיין לא יהיה לך חזה.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים דחיקת חזה בשכיבהhttp://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralSternal/BBBenchPress.html
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים דחיקות חזה גם קשרות למסה שלך אתה יכול לשקול 100 קילו לדחוף 120 קילו ועדיין לא יהיה לך חזה. איזה שטויות............אם אתה מרים רבע ממשקל גופך החזה שלך כבר יהיה הרבה יותר מפותח ,כל ילד שמרים כמה קילו ביד נהיה לי פה פרופסור.......
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אממ לא פרופסור פשוט אני רואה אנשים בחדר כושר ודיי הרבה שמנים שאין להם שריר מרימים מישקלים גדולים.
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים מחבר זה ניראה לי קשה 120 קילו לא? אצלנו בחדר כושר יש את זה לא ניסיתי יש משהו ששמים על הקתפיים ומיתקופפים עים הבירקיים איך קוראים לזה ? אצלנו יש אחד חבר שלי סוס לא נורמלי עושה 100 קילו כל צצ כאילו 5X20 X2 ועוד מוט אולימפי והוא שם חגורה פעם אחת הוא ביקש עזרה הוא רצה לעשות סיבולת עים קצת עזרה בבטן ועזרתי לו והיה עוד מיקרה שהוא טלה את המישקולת ושחח להוריד אז אנשים דפוקים בימקום להוציא מישקולת אחת אחת הורידו את זה 5 אנשים בלחץאגב אני שמן קצת ולא רואים שיש לי שרירים בידים אבל מרגישים וזה לא עוזר בשיט אין קשר לזה שאני שמן
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אממ לא פרופסור פשוט אני רואה אנשים בחדר כושר ודיי הרבה שמנים שאין להם שריר מרימים מישקלים גדולים.זה שהם שמנים לא אומר שהם פחות שריריים ממך... קח את זה בחשבון
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אז ככה זה אצלי התוכנית מחולקת ל A B C יעני לשלושה ימיםיום A:גבפולי קדימה 80 ק"ג 4 סטיםפולי אחורה 80 ק"ג 4 סטיםמשולש כלפי מטה (באותו מכשיר של הפולי) 80 ק"ג 4 סטיםגב תחתון עם משקולת 20 קילו 4 סטיםמסור 22 ק"ג 4 סטיםיד קדמיתW בישיבה מוט 15 קילו ו16 קילו כל צד 4 סטיםאחד כך בישיבה חופשי עם 18 קילו גם 4 סטיםואז פטישים בעמידה אותו משקל 4 סטיםו תרגיל 777 עם המוט של החזה 20 קילו + 5 כל צדיום B:כתפיים ורגלייםכתף אחורית (זה יותר מונחים אז אל תתיחסו לכך שיש באמת מספר קבוצות של שרירים בכתף שהם מקדימה ומאחורה) עם המוט דחיקה הלא חופשי 20 קילו כל צדכתף קידמית אותו דבר רק זוית שונהכתף אחורית חופשי עם 2 משקולות של 20טרפזים עם 30 קילוורגליים בלה בלה בלה בלהיום Cחזה יד אחוריתדחיקה חופשי 25 כל צד מוט שוקל 20חזה עליון חופשי עם 22.5 קילופרפר חופשי עם 20.5 קילו (2 תרגילים)יד אחורית בעמידה עם 14 קילומוט V כלפי מטה עם 13 משקולות (לא רשום כמה משקל אבל סך הכל משקל זה 15 משקולות )ומקבילים חופשי עם משקולת 10 קילו בין הרגלייםאהה וכמובן 2 תרגילי בטן בסוף כל אימון
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כתף אחורית (זה יותר מונחים אז אל תתיחסו לכך שיש באמת מספר קבוצות של שרירים בכתף שהם מקדימה ומאחורה) עם המוט דחיקה הלא חופשי 20 קילו כל לא הבנתי את הניסוח שלך אבל אכן יש כמה שרירים בכתף.. היא מתחלקת ל3 שרירים.. קדמי צדדי ואחורי
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים כן אבל משולבים אחד עם השני ככה שאין מצב כזה שאתה עובד רק על אחד מהם תמיד שלשתם יעבדו ביחד פשוט הזוית תשנה מי ישא את רוב המשקלאז לא התחשק לי כלכך להיכנס לזה
פורסם 2005 באוקטובר 2620 שנים אני מרים יד קדמית 20 ג'יגה כל יד בתדירות של 15 MHZחזה אני משתמש בפס רחב 2.5 עם UPLOAD של 100 KPSאחרי התרגילים אני עושה מתיחות ו REBOOT.ומי ששואל איזו תוכנית אני עושה אז זה ABCD-ROM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.