פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים משקולות-כתפיים כלפי הצידה5 ק''ג סט אחד שכיבה על מיטה - החזקה בכל יד משקולת של 12.5 והרמה במשולש - לחזה2 סטים הראשון 15השני 12 בשאיפה ל15 - להשאר ככה שבועיים ולעלות ל14 ק''ג כל ידבישיבה - יד קדמית 6 ק''ג כל יד - הרמה של שני הידיים ביחד סט אחד 15 חזרות(לכל אזור נגיד ליד קדמית אני עושה עוד מכשירים בגלל זה אני עושה סט אחד ועובד לאט לאט ונכון)כל יום קופסאת טונה או 2....בעיקר אחרי אימון טונה + ביצה + ירקותהתפריט של כל יום זה ארוךגובהי הוא מ1.71.. לפני שנה הייתי בין הגבוהים...גבהתי בשנה באיזה 5 ס''מואז נכנסתי למכון ולא גבהתי אחרי שנה במכון....אני לא מאמין שזה מהמכון...התחלתי לאכול נכון רק לפני 4 חודשים אז אני אמדוד שוב גובה עוד חצי שנה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני כרגע משקיע יותר בחזה עליון(60 קילו של 15 סטים, 10 דחיקות כל סט)הא?! אגב אני עושה 50 בנצ' רגיל 10*3
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים 60 קילו עם מוט?או כל יד משקולת של 30אתה עובד במכון? לא נראה לי שהיו נותנים לך לעבוד 15 סטים של חזה דרך רגב שתדעו...אם מישהו מרים חצי ממה שאני שני מרים...לא בהכרח יותר מתפתח לו השריר יותר ומתנפח...אולי רק יותר חזק...יש אחד במכון שלי שהוא בן 30...וכמה 5 שנים מרים אותו משקל בהכל...לפעמים או מחליף מכשיר או סוג של התרגיל אבל נגיד ביד קדמית...- הוא כל הזמן על 9 קילו והיד שלו עבה מאוד יותר מאלה שעובדים שנה על משקל כפול ממה שהוא עובד
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים 60 קילו עם מוט?או כל יד משקולת של 30אתה עובד במכון? לא נראה לי שהיו נותנים לך לעבוד 15 סטים של חזה כן, עם מוט.ואני עובד בחדר כושר ללא השגחה של מדריך מוסמך.
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אוקיי, טעות שלי(לא יודע למה התבלבלתי.. :-\)אני מרים 50 קילו.25 בכל צד של המוט.למה אתה מתכוון כשאתה אומר "המוט 20"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.