פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים האם פלוצים מגדילים את החור באוזון?אני יודע שזה נשמע דבילי.. אבל זה נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אומנם זה בהחלט מזהמם את הסביבה ודליק ומבריח בחורות לא רצויות ולפעמים זה סוג של הפתעה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים לא של בני אדם, כי הם מכילים כמות מאד זעירה של מתאןאבל בע"ח מסוימים, כמו כבשים כפי שהוזכר, פולטים המון מתאן, אם זה מצואה או פלטת גזים ישירה, שמזיק מאד לאוזוןזו אחת הסיבות שהחור באוזון מתרכז כרגע סביב ניוזילנד
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים קראתי פעם איפשהו שבסין הקימו חווה נסיונית של חזירים שהשתמשו בגזים שלהם להכנת גז בישול
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים קראתי שפרות מפליצות (פרה כאילו החיה לא בנות שמנות) ניפלט co2 ביגלל העשב שהם אוכלים
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני מפליץ לתוך נרגילה ונותן למישהוא שכתה או לתוך בלון ומחמם במיקרו גל חח
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים אני מפליץ לתוך נרגילה ונותן למישהוא שכתה או לתוך בלון ומחמם במיקרו גל חחשחטה , אתה בסדר?!
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים אני מפליץ לתוך נרגילה ונותן למישהוא שכתה או לתוך בלון ומחמם במיקרו גל חח תגיד ילד, בן כמה אתה? עם כאלו שגיאות כתיב ורמת התבטאות באמת מפליא אותי שאתה יודע מה זה נרגילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.