פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים nothing else mattersstairway to heaven patience knocking on heavens door (זה לא אקוסטי אבל זה יושב ממש טוב על גיטרה קלאיסת או אקוסטית)civil wardont cryredemption songזה מה שעלה לי במוח בשליפה אבל יש עוד מלא
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים Metallica:To Live is To DieFade to BlackBatteryכל השירים האלה הם בעלי פתיחה/סוף עם גיטרה אקוסטית בשילוב עם חשמליות (Fade to Black זה בעצם דואט בין חשמלית בדיסטורשן לבין אקוסטית)
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים לא יודע אם זה בסגנון בית הבובות, אבל השיר שאני הכי אוהב לנגן הוא: THE BEATLES - HERE COMES THE SUN. בכלל, אם אתה מתחיל ואתה רוצה לנגן דברים יפים, הביטלס היא התשובה בשבילך - יש להם מעולים ודיי קלים לנגינה. Pink Floyd - Wish You Were Here
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים Pink Floyd - Wish You Were Here גנב. אבל הוא לא יכול לנגן את זה. כי מנגנים את זה עם גיטרת 12 מיתרים. או אולי עם אפקט מיוחד, לא זוכר. בכל מקרה, זה עולה טונות כסף. (טוב זה גילמור, פעם היה לי עמוד עם כל האפקטים שיש לו [וזה הרבה] ) עריכה: ד"א, Genesis - Horizon's מנגנים על קלאסית אבל יכול להיות שזה יהיה טוב גם על אקוסטית (ואני מזהיר, זה לא שיר פשוט, אם כי לא מסובך גם. יש איזה קטע של 15 שניות שהוא כולו אובר טונים)
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים מחבר תודה על העזרה אבל בנתיים אני לא מתכוון לנגן את השירים .. רק לשמוע , למרות שאני רוצה להתחיל .. מישהו מכיר אולי אתר שמסביר בצורה פשוטה דברים בסיסיים בגיטרה רגילה\אקוסטית?
פורסם 2005 באוקטובר 2520 שנים Eric Clapton - unpluggedבכל האלבום יש שירים נהדרים :Layla Tears IN Heavenועוד ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.