עבור לתוכן

הפורט של הג'ויסטיק (מידי) לא עובד.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני ממש צריך את הפורט הזה, בשביל לחבר מכשיר מידי למחשב. קניתי כרטיס קול זול, במיוחד בשביל שיהיה לי את הפורט הזה (הוא לא בא בכרטיס הקול שבלוח אם און בורד).

ומה אני מגלה? הוא לא עובד. ב-Device Manager של הווינדוס מופיע לידו סימון קריאה צהוב (רק ליד ה-Game Port - הכרטיס קול עצמו כן עובד), וכתוב שאין מספיק משאבים להפעיל את ההתקן (כלומר יש קונפליקט בכתובת I/O שהוא משתמש בה עם התקן אחר, וכתוב לבטל התקן כלשהו כדי לפנות משאבים). הבעיה שאפילו כשביטלתי התקן אחר (כרטיס רשת PCI), עדיין יש את הבעיה. משום מה הווינדוס נעול על שימוש בכתובת I/O מספר 201 בשביל ה-Game Port, הווינדוס (Win XP) לא נותן לי לשנות את הכתובת באופן ידני, למרות שהוא טוען שהכתובת תפוסה ע"י התקן אחר.

מה שעוד יותר מוזר זה שעשיתי שיציג את ההתקנים לפי כתובת, ורק ה-Game Port משתמש בכתובת 201, שומדבר אחר!

חיפשתי בגוגל וגם שם לא מצאתי פתרון.

אז מה אני עושה? אני חייב את המידי-פורט הזה :-\

תודה רבה.

פורסם

[ltr]it's a gameport not a midi port and try different drivers, what sound card is it anyways?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

יש לי כבל מידי שמתבחר אליו.

ואין דרייברים אחרים. התקנתי מה שבא עם הכרטיס. ניסיתי להתקין מה שבא עם הווידוס, אבל גם אז הייתה אותה בעיה.

זה כרטיס CMI דגם 8738-6C.

פורסם

[ltr]if you can get a creative sound card, back in the day when I had P1-200Mhz I had a generic sound card and the joystick didn't work on it well and when I got a creative sound card everything was ok.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

עדכון:

מסתבר שכנראה הלוח אם אשם.

חיפשתי עוד קצת בגוגל וראיתי בהרבה פורומים שאנשים עם לוח אם כמו שלי (Abit NF7-S) פשוט לא יכולים להשתמש בגיים פורט.

לכולם יש אותה בעיה - כתוב שיש קונפליקט משאבים, למרות שאין שום התקן שמשתמש במשאים האלו, ולמרות שיש מספיק משאבים פנויים אחרים...

אם רק הייית יודע את זה לפני שבזבזתי 70 ש"ח על הכרטיס קול הזה, שעכשיו אין לי שום שימוש בו :\

פורסם

[ltr]bullshit both my Sidewinder Percsion Pro and Sidewinder Force Feedback Wheel works just fine, on a creative SBlive!5.1[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים