פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים יודע שזה נשמע קצת דפוק.. אבל... נראה לי שה USB2 שלי מתפקד כ USB 1קניתי נגן mp3 שתומך בUSB2 (X5L)להעביר 10 גיגה לקח לי בערך שעה וחצי.. +-למחבר הביקורת באתר tgp לקח 30 שניות להעביר 700 מגה...מה הולך כאן?! :\"בדיקה השנייה, אשר הייתה העברת קובץ בעל משקל של 700 מגה למכשיר, הניבה תוצאות לא רעות בכלל 30 שניות"(וכן, חיברתי את המחשב ליציאה של ה USB2, לא 1.1...)בכל אופן, מה קורה כאן? אולי הדרייברים לא מותקנים כמו שצריך? לוח האם שלי הוא epox 8kda3j, ועל אפיק ה USB יושבים כרגע הנגן, מצלמה, ו... זהו בעצם!מה הולך?! :\
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים ננסה לעשות את זה קליל.אם יש'ך את הדברים הבאים במנהל ההתקנים, יש'ך USB 2.אם נפשט זאת יותר... אם כתוב לך שם איפשו, בין כל הבלאגן - Enhanced, יש'ך USB 2.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים מחבר ממ.. אני חושב שמצאנו את הבעיה. -_-"מצרף סקין שוט, אם מישהו יכול להפנות אותי לדרייברים לUSB2? (ולא, אין על הדיסק של הלוח, הם מפנים אותך למיקרוסופט.. שלא ממש מצאתי שם :\ )[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2420 שנים תמחק את השניים שמסומנים בסימן שאלה, ותעשה רענון כדי שהוא ימצא מחדש ויתקין שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.