עבור לתוכן

אני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש לי הרבה מאוורים...והרבה חלקים ישנים עזרולי

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה ואני רוצה ללמוד איך עושים oc כי יש באפשרותי להשיג איזה חלק ישן שאני רוצה ויש לי מלא מאוורים..

טוב קודם כול קניתי מחשב חדש ליפני כמה ימים ואני רוצה לדעת איך אני עושה לו oc למעבד בלי להוסיף קירור המעבד שלי amd 3.7 san diago box(retel

לוח אם abit kn8 ultra ספק hec475 w זיכרונות croser 512 cl2 pc 3200 כפי שאתם רואים בפרופיל שלי... טוב אז ככה אני לא רוצה להתחיל להיתעסק עם המתחים וכול זה אלה רק לעלות מהירות קטנה של 200 מגה הרץ...טוב על עזרה

פורסם

בגישה הזו פשוט אל תתעשק

פורסם

אפילו אם זה רק כדי ללמוד מה עושים ואיך עושים, כי המחשב הזה באמת לא צריך עכשיו אוברקלוק...בכל זאת, יש הרבה אנשים שזה מעניין אותם, אז כדאי שהוא ידע גם!

יש במדור המדריכים שני מדריכים בסיסיים..כדאי שתתחיל איתם, כדי לקבל מושג כללי לגבי אוברקלוקינג...אחרי שתקרא אותם, אם יש לך עוד שאלות, תשאל פה..

פורסם
  • מחבר

תודה קראתי את כול המדריכים כבר .....ונכנסתי לסאט אף של המחשב אבל לא יכלתי כמאט לגעת בו ולעשות משהו תודה בכל מקרה אני יודע שבישביל אוברקלוק למעבד אתה צרייך להרים את המתחים ולהוסיף קירור לפי הצורך....טוב חפיף כמו שאמרת מחשב כזה לא צרייך אובר קלוק...אבל מה אני יעשה אני בן אדם שאוהב לדעת

פורסם

אממ אם זה רק כדי לבדוק אתה יכול לעשות אוברקלוק בקטנה כזה..בלי להעלות מתחים או להשקיע בקירור מיוחד..רק לראות מה ואיך עושים. אני יודע שאני התחלתי מזה, והנושא הזה מאוד מעניין אותי..והוא נהיה יותר מעניין אחרי שהתחלתי להתעסק עם זה..

אז אם יש לך שאלות או משהו, ומעניין אותך אפילו סתם להעלות באיזה 10 מגה הרץ, כדי לראות איך עושים את זה, תנסה לעבור על ההגדרות בביוס, וגם לשאול פה אם אתה ממסתבך..אם לא תשאל, איך תלמד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים