עבור לתוכן

בעיות עם המחשב [ תקיעות וקרטועים ]

Featured Replies

פורסם

יש לי את אותו דגם רק JB ולא JD ולא ממש נראה לי שיש לו חייש טמפרטורה כך שנראה לי שהתוכנה שלך קצת מזייפת... :-\

פורסם

תקנה מחשב חדש וזיהו מה אתה מזיין בשכל :bash:יש לי כמו המחשב שיש לך וזה עושה לי אותו דבר .. :screwy: !!! ואני קונה חדש עוד חודש חודשים !!

פורסם

יש לך לפי דעתי וירוס שממלא לך את הזיכרון וגורם למחשב ליפנות לזיכרון הוירטואלי וכך המחשב עובד לאט וגם ניתקע תיבדוק אם הבעיה היא עם מישחק מסויים או עם כל מישחק או תוכנה או בזמן גלישה אם זה כל הזמן אז בטוח מושתל לך איזה וירוס במחשב לפי דעתי אנטי וירוס חינמי ומעולה ומעודכן ומיתעדכן על בסיס קבוע ולא לוקח הרבה משאבים זה אנטי וירוס AVAST אין לי איתו בעיות ולמעלה מישנה שאני מישתמש בו פעם אחת לא הישתילו לי וירוס וכו.

פורסם
  • מחבר

יש לך לפי דעתי וירוס שממלא לך את הזיכרון וגורם למחשב ליפנות לזיכרון הוירטואלי וכך המחשב עובד לאט וגם ניתקע תיבדוק אם הבעיה היא עם מישחק מסויים או עם כל מישחק או תוכנה או בזמן גלישה אם זה כל הזמן אז בטוח מושתל לך איזה וירוס במחשב לפי דעתי אנטי וירוס חינמי ומעולה ומעודכן ומיתעדכן על בסיס קבוע ולא לוקח הרבה משאבים זה אנטי וירוס AVAST אין לי איתו בעיות ולמעלה מישנה שאני מישתמש בו פעם אחת לא הישתילו לי וירוס וכו.

איזה ווירוס איזה נעליים , כבר פעם שנייה שאני מפרמט היום ..והתוכנה משגעת לי בשכל ( פעם הטמפ' טובה ופעם היא לא ) וכל הזמן שאני מדליק ת'מחשב קופץ לי הצפצוץ עם ההודעה של ה- S.M.A.R.T המתחנגל הזה , נמאססססססססס לי ממנו וכנראה שגם הארדיסק לא במצב טוב כרגע ינעל העולם מה אני יעשה עכשיו...  - אדון מכבי חיפה - אין לי כסף כמו שיש להורים ש'ך אז אני לא יכול להרשות לי מחשב חדש מבין ?!  :screwy:

ועכשיו ברצינות ....מה אני אמור לעשות במצב כזה שהסקטורים במצב רע , מה אני אמור לעשות ..חבר'ה עיזרו לי  :'(

פורסם
link=topic=147434.msg1242682#msg1242682 date=1130181907]

חסר זיכרון המחשב לוקח כמעט את כל הזיכרון הפיזי שיש לך וגם 38 תהליכים שרצים במחשב זה לא בדיוק קצת ויש לך מעבד ישן

אז אם אתה אומר שאתה מנקה מאחה ובודק רוגלות זה בטוח מס' התהליכים שרצים לך הזיכרון המועט להרצתם ומעבד ישן!! :hat:

איזה חוסר זיכרון?! אתה עיוור?! לבן אדם יש 512 מגה זיכרון, מתוך זה קצת יותר מחצי פנוי לו וזה נורמלי לחלוטין!

איזה מעבד ישן איזה?! 2000 MHZ זה ישן!? אז מה זה לא ישן בשבילך? AMDFX-53?? תעשה לי טובה...

אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שאתה צוחק ושטעיתי לגביך

ולפותח הנושא...

אם אתה חושב שזה ההארדיסק, קח הארדיסק שאין בו בעיות, תתקין עליו את הווינדווס ותיראה אם הבעיה חוזרת

עד אז, תוריד בינתיים את הקובץ שצירפתי ותפעיל אותו... תלחתץ על SCAN ואז על SAVE LOG שיופיע באותו מקום ואחרי שעשית את כל זה תעתיק לכאן את הLOG (את מה שכתוב שם הכוונה)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איזה חוסר זיכרון?! אתה עיוור?! לבן אדם יש 512 מגה זיכרון, מתוך זה קצת יותר מחצי פנוי לו וזה נורמלי לחלוטין!

איזה מעבד ישן איזה?! 2000 MHZ זה ישן!? אז מה זה לא ישן בשבילך? AMDFX-53?? תעשה לי טובה...

אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שאתה צוחק ושטעיתי לגביך

ולפותח הנושא...

אם אתה חושב שזה ההארדיסק, קח הארדיסק שאין בו בעיות, תתקין עליו את הווינדווס ותיראה אם הבעיה חוזרת

עד אז, תוריד בינתיים את הקובץ שצירפתי ותפעיל אותו... תלחתץ על SCAN ואז על SAVE LOG שיופיע באותו מקום ואחרי שעשית את כל זה תעתיק לכאן את הLOG (את מה שכתוב שם הכוונה)

לזה אתה מתכוון ?

aasd3rsdf7qa.th.jpg

פורסם

חבר ההרדיסק שלך מאותת לך שהוא גוסס ..תתחיל לחשוב על אלטרנטיבה חלופית וכמובן לא לשכוח לגבות

פורסם

לזה אתה מתכוון  ?

כן דיברתי על זה...

הLOG ניראה בסדר גמור, אין שום דבר חשוד...

יכול להיות שהבעיה היא באמת בהארדיסק למרות שלא כל כך הבנתי מה הסימונים האדומים ההם אומרים, אז אם יש לך הארדיסק נוסף תתקין עליו ווינדווס ותיראה אם הבעיה נמשכת

ד"א, באיזה איזור בארץ אתה גר? כי אם אין לך אני ישאיל לך אחד אם תרצה

פורסם
  • מחבר

כן דיברתי על זה...

הLOG ניראה בסדר גמור, אין שום דבר חשוד...

יכול להיות שהבעיה היא באמת בהארדיסק למרות שלא כל כך הבנתי מה הסימונים האדומים ההם אומרים, אז אם יש לך הארדיסק נוסף תתקין עליו ווינדווס ותיראה אם הבעיה נמשכת

ד"א, באיזה איזור בארץ אתה גר? כי אם אין לך אני ישאיל לך אחד אם תרצה

קרית מלאכי אחי , תודה רבה רבה על עזרה פה, לפחות אני יכול לנשום קצת  :)

והארדיסק כרגע עובד נחמד , אני בנתיים לא ממהר לקנות חדש .

אתה גם יכול לדבר איתי באיסי ...תודה מר' בחור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים