עבור לתוכן

בעיות עם המחשב [ תקיעות וקרטועים ]

Featured Replies

פורסם

אז ככה , כשאני צורב \ מעתיק מדיסק למחשב \ מתקין \ שומע מוסיקה ( ועושה את אחד הדברים הללו ) ..המחשב שלי פשוט מתחיל לקרטע , אם זה העכבר שזז בתקיעות או  בזמן צריבה ה- BUFFER עולה ויורד ( משתגע לו ) ... ( כנ"ל העכבר )

קיצר בדקתי את הספק והוא לא הגורם הוא נראה יציב , ובדקתי טמפ' של הארדיסק והטמפ' נכון לעכשיו 37 + בזמן התקנה או צריבה או כל מה שהזכרתי פה ..

אבל עדיין יש תקיעות גם במוסיקה שאני שומע בזמן צריבה או העתקת דיסק למחשב או התקנה ..

עכשיו את הפיתרון אני לא יודע , אז בגלל זה פניתי אילכם , אם מישהו יכול לעזור לי בנושא או שיש לו פיתרון זול

נ.ב. - זה גם לא ה- OC הגורם לבעיה כי ביטלתי אותו וזה עדיין קרטע לי בצריבה יחד גם הבאפר ...

תודה לעוזרים ! 

פורסם

היה לי בעיה דומה אבל במחשב אחר לא מה שיש לי עכשיו התקנת תוכנות מסוימות לאחרונה??

השתמשת בתוכנה חדשה לאחרונה?????

פורסם
  • מחבר

התקנתי כל מיני , לא זכור לי , אבל זה לא נראה לי הגורם שמשפיע ( תוכנות ) לא יודע , הציעו לי גם לפרמט אבל לא נראה לי שזה יעזור

מה אתה אומר ?

פורסם

בצע סריקות אחר תוכנות Spy-Ware למיניהן ווירוסים.

אתה מבצע בדיקת דיסק ואיחוי מדי חודשיים-שלושה?

פורסם

תשמע פירמוט הדיסק והתקנה של ווינדוס מחדש יעזרו אבל רק לחודש תנקה את המחשב פיזית(תנקה אבק עם אוויר דחוס)

וגם תנקה את הווינדוס(רוגלות, וירוסים,ערכי רג'סטרי שגויים וקבצי זבל)

מאוד חשוב כמו שאמרו מעליי לאחות את הדיסק עדיף עם RAXCO PERFECT DISK ולא עם משיש בXP ממש ממש חשוב לאחות אם לא עשית את זה הרבה זמן

בקשר לתוכנה שאלתי כי כשהיה לי מחשב איטי הורדתי PC ACCELERATOR והתוכנה במקום לשנות דברים בXP ולעשות את המחשב למהיר יותר דפקה בו המון דברים והוא התחיל עוד יותר לקרטע

פורסם
  • מחבר
link=topic=147434.msg1240714#msg1240714 date=1130102813]

תשמע פירמוט הדיסק והתקנה של ווינדוס מחדש יעזרו אבל רק לחודש תנקה את המחשב פיזית(תנקה אבק עם אוויר דחוס)

וגם תנקה את הווינדוס(רוגלות, וירוסים,ערכי רג'סטרי שגויים וקבצי זבל)

מאוד חשוב כמו שאמרו מעליי לאחות את הדיסק עדיף עם RAXCO PERFECT DISK ולא עם משיש בXP ממש ממש חשוב לאחות אם לא עשית את זה הרבה זמן

בקשר לתוכנה שאלתי כי כשהיה לי מחשב איטי הורדתי PC ACCELERATOR והתוכנה במקום לשנות דברים בXP ולעשות את המחשב למהיר יותר דפקה בו המון דברים והוא התחיל עוד יותר לקרטע 

בקשר לניקוי רוגלות וכו' אני עשיתי ועדיין עושה , אני לא רואה שינוי כי המצב הזה כבר כמה חודשים , אממ..לנקות אבק במחשב כולו אני עושה פעם בחודש ( או מתי שיש זמן פנוי ) .

ואיחוי דיסק כנ"ל פעם בשבוע או מתי שיש זמן פנוי ועדיין - שום שינוי .

ולהוריד תוכנות כאלה פה ושם הורדתי אני אני ממש לא יודע מה להגיד לך אם זה עשה נזק או לא אבל אחרי כמה חודשים שאני גם סובל מתקיעות  של 5- 10 שניות של המחשב בגלל שאני מעלה פאקין דיסק בסידירום וזה משגע אותי עד  :bash: אנ'לא יודע מה נסגר עם המחשב הזה לפעמים פשוט לבעוט בו ..יש לי ת'מפרט בצד אתם יכולים לעיין

תודה בכל מקרה .. :-[

אני מזה מבואס מכל זה :-\

פורסם

תעשה run> msconfig >startup.

תבדוק שם אם יש לך דברים מיותרים.

פורסם

תשמע חוץ מווירוסים וטרויאנים אני לא יכול לחשוב על כלום תעשה סריקה איזה אנטי וויוס יש לך???

אולי יש לך את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3157176,00.html

יש שם גם קישור לאתר שאומר איך למצוא ולמחוק!!!! 8)

אהההההההההה ניזכרתי יש מצב שפועלים לך יותר מדי דברים במחשב ולכן הוא איטי תיכנס לTASK MANAGER ותגיד כמה דברים פועלים לך שם

פורסם
  • מחבר
link=topic=147434.msg1241179#msg1241179 date=1130138562]

תשמע חוץ מווירוסים וטרויאנים אני לא יכול לחשוב על כלום  תעשה סריקה  איזה אנטי וויוס יש לך???

אולי יש לך את זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3157176,00.html

יש שם גם קישור לאתר שאומר איך למצוא ולמחוק!!!! 8)

אהההההההההה ניזכרתי יש מצב שפועלים לך יותר מדי דברים במחשב ולכן הוא איטי תיכנס לTASK MANAGER ותגיד כמה דברים פועלים לך שם

שמע בקשר לדבר הזה הוא כמה חודשים טובים כאילו זה בא לי כל פעם מחדש ( אולי בגלל שהמחשב עמוס - אין לי ממש מושג ממה זה בא לי כל הזמן התקיעות ) קיצר בקשר לכתבה שמעתי על זה אבל אני אקרא עוד מעט נראה מה יש להם להציע ..

הוספתי שתי תמונות פה , האחת מראה את הקשקושים פועלים כרגע במחשב והשניה את כמות ה-MB נראה לי שזה הרבה מהצפוי מה שרשום שם

1. 3tncv8bd.th.jpg

2. r4t4m1tr.th.jpg

פורסם

חסר זיכרון המחשב לוקח כמעט את כל הזיכרון הפיזי שיש לך וגם 38 תהליכים שרצים במחשב זה לא בדיוק קצת ויש לך מעבד ישן

אז אם אתה אומר שאתה מנקה מאחה ובודק רוגלות זה בטוח מס' התהליכים שרצים לך הזיכרון המועט להרצתם ומעבד ישן!! :hat:

פורסם

אנ'לא יודע מה נסגר עם המחשב הזה לפעמים פשוט לבעוט בו ..

חחחחחחח כן גם אני זוכר את זה כשהיה לי את המחשב הישן והאיטי והוא היה פועל קצת יותר גרוע משלך לא היה בא לי לבעוט בו אני אשכרה הייתי דופק לו מכות

כגון:

אגרופים

מכות עם עצמים כבדים או קשים וככה הייתי פורק את העצבים ממנו זה בריא תעשה את זה כמה שבא לך!!1

פורסם
  • מחבר
link=topic=147434.msg1242682#msg1242682 date=1130181907]

חסר זיכרון המחשב לוקח כמעט את כל הזיכרון הפיזי שיש לך וגם 38 תהליכים שרצים במחשב זה לא בדיוק קצת ויש לך מעבד ישן

אז אם אתה אומר שאתה מנקה מאחה ובודק רוגלות זה בטוח מס' התהליכים שרצים לך הזיכרון המועט להרצתם ומעבד ישן!! :hat:

כן הוא מעבד ישן מה אני יעשה  :-\ , קיצור פרמטתי הכל כי נמאס לי מכל מה שהלך פה והופה קפצה לי תקלה חדשה....... :pissed:

אני מדליק ת'מחשב ויש צפצוף כזה ( תיןןןןןןן ) ורשום לי ת'זה  :nixweiss:

4th Master Hard Disk: S.M.A.R.T Backup And Replace

Press F1 To Resume   :s05: ???

סע*** מה אני צריך לעשות עכשיו ?

link=topic=147434.msg1242707#msg1242707 date=1130182346]

חחחחחחח כן גם אני זוכר את זה כשהיה לי את המחשב הישן והאיטי והוא היה פועל קצת יותר גרוע משלך לא היה בא לי לבעוט בו אני אשכרה הייתי דופק לו מכות

כגון:

אגרופים

מכות עם עצמים כבדים או קשים וככה הייתי פורק את העצבים ממנו זה בריא תעשה את זה כמה שבא לך!!1

כן גמני את המחשב היותר ישן שהיה לי פה ( נשרף הלוח MSI = נשרפים מהר ) גם אותו הרמתי לגובה של חצי מטר , את המארז ופשוט עזבתי אותו וטראח על הריצפה וגם כמה בעיטות פה ושם וכאפות ככה שילמד :bash: והוא עוד חטף גם בספק כוח ובסוף זרקתי אותו לצפרדע  וקניתי חדש

פורסם

פירמטת את המחשב בסדר (רק שתדע זה יעזור לך לחודשיים מקסימום 3 ואז המחשב יהיה שוב איטי)

לא הבנתי בדיוק את הבעיה אם פירמטת תכניס את הדיסק התקנה של חלונות ותתקין!!

אל תעשה BACKUP ואל תעשה REPLACE לא יודע מה הוא רוצה ממך פשוט תכניס דיסק של חלונות! :hat:

פורסם

כן גמני את המחשב היותר ישן שהיה לי פה ( נשרף הלוח MSI = נשרפים מהר ) גם אותו הרמתי לגובה של חצי מטר , את המארז ופשוט עזבתי אותו וטראח על הריצפה וגם כמה בעיטות פה ושם וכאפות ככה שילמד  :bash: והוא עוד חטף גם בספק כוח ובסוף זרקתי אותו לצפרדע  וקניתי חדש

אוףףףףףףף איזה כיף לך אני לא יכולתי להרוס טוטאלית את שלי כי הבאתי אותו לאמא שלי שתעבוד עליו הוא מושלם בשביל לקרוא קבצי WORD PDF

פורסם
  • מחבר

הסיפור הזה לא נגמר , והוא רק ממשיך מכאן הלאה ...

הורדתי תוכנה חנמית בשם ACTIVE SMART ושם היא מדווחת לי על הבעיות שהיא נתקלה בהארדיסק , כמו כן היא ציינה לי בחלון שאחד הדברים היותר מסוכנים זה טמפ' ( אנשים שאמרו לי שהטמפ' שהיא מעל 40 שזה בסדר גמור - אז אולי הם גמורים ) אני צריך עכשיו לפתוח ת'מחשב ולנקות ולסדר קצת את הסירקולציה שם

התוצאה לפניכם :

aaaaaaaa235ra.th.jpg

:-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים