עבור לתוכן

מה אני יעשה עם הMUSTEK המזדרגג שלי?

Featured Replies

פורסם

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי....

שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

פורסם

ידידי, אני חושב ששנינו על אותה סירה פה, לי יש Mustek 1200USB, ההבדל היחדי בין זה שלי לזה שלך זה לשלי יש חיבור נפרד לחשמל, אבל שני הסורקים סובלים מאותו מכאוב בדיוק כשזה נוגע לWindows XP, והכל נובע מהבעיות של ערוות אחותו(לא רוצה לנבל את הפנה) הפיסכת של מנכ"ל MUSTEK. זה הזלזול הכי גדול בלקוחות שראיתי אי-פעם, מה שהחברה הזאתי עושה לאנשים! זה ממש בושה וחרפה. לי יש כבר תוכנית לקבור(למכור, כן כך אני מדבר כשזה נוגע למחשבים) את הסורקים האלה קבורת אחרים(ע"י כל משתמשי הפורום) בלוחות של נענע או וואלה או אפילו במקומון באיזה מחיר מפולפל ולהפטר מהם, להוסיף כמה לירות ולקנות סורק של חברה שפויה כמו CANON או משהו כזה... זהו, זה הפתרון הכי טוב שאני יכול למצא לסורקים הכאובים האלה.

פורסם

איך יכול להיות שאני מצאתי דרייברים לסורק MUSTEK דומה לשלכם ואתם לא מוצאים ?

לחברה שלי יש כזה סורק והיא משתמשת ב- WINDOWS XP והכל עובד מצוין.

אמנם לא קל להוריד קבצים מה-FTP של MUSTEK אבל זה אפשרי

פורסם
  • מחבר

ידידי, אני חושב ששנינו על אותה סירה פה, לי יש Mustek 1200USB, ההבדל היחדי בין זה שלי לזה שלך זה לשלי יש חיבור נפרד לחשמל, אבל שני הסורקים סובלים מאותו מכאוב בדיוק כשזה נוגע לWindows XP, והכל נובע מהבעיות של ערוות אחותו(לא רוצה לנבל את הפנה) הפיסכת של מנכ"ל MUSTEK. זה הזלזול הכי גדול בלקוחות שראיתי אי-פעם, מה שהחברה הזאתי עושה לאנשים! זה ממש בושה וחרפה. לי יש כבר תוכנית לקבור(למכור, כן כך אני מדבר כשזה נוגע למחשבים) את הסורקים האלה קבורת אחרים(ע"י כל משתמשי הפורום) בלוחות של נענע או וואלה או אפילו במקומון באיזה מחיר מפולפל ולהפטר מהם, להוסיף כמה לירות ולקנות סורק של חברה שפויה כמו CANON או משהו כזה... זהו, זה הפתרון הכי טוב שאני יכול למצא לסורקים הכאובים האלה.

חשבתי על פיתרון דומה(מזל שהסורק האימפוטנט הזה עלה לי "רק" 260 ש"ח)

רק חבל שזה יתרפד לי את התוכנית לקניית ג'ויסטיק...

איך יכול להיות שאני מצאתי דרייברים לסורק MUSTEK דומה לשלכם ואתם לא מוצאים ?

לחברה שלי יש כזה סורק והיא משתמשת ב- WINDOWS XP והכל עובד מצוין.

אמנם לא קל להוריד קבצים מה-FTP של MUSTEK אבל זה אפשרי

מצאתי והתקנתי דרייברים וההתקנה הלכה חלק ועדיין....

פורסם

מורעל, אז מה קורה עם הסורק שלך?

לא הצלחת עם הדרייברים של 2000?

פורסם

(מזל שהסורק האינפוטנט הזה עלה לי "רק" 260 ש"ח)LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים