פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים לאחר ההתקנה ,הוא מגיע לLILO ונכנס למצב דוס ומטעין אתהרדהט 7.3 בפעם הראשונה ,הוא מבקש ממני להזין שם משתמש וסיסמא (LOGIN) לשם המחשב שלי ,אבל המסך מהבהב לפרק זמן של 2-3 דקות ולא ניתן להזין סיסמא,המקלדת לא מגיבה חוץ מאינטר בסיסמאthe "x" boot is respwaning to fastלא ניתן להזין סיסמא בכלל
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים א. זה נקרא קונסול, לא דוס, אוקי?ב. זה בסדר, תקליד את הסיסמא, זה מה שנקרא shadow, במקום כוכביות, אתה לא רואה כלום... :-\
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר הוא מזהה את המחשב כמחובר לרשתלפי השם של המחשב כפי שמופיע ב XPwindows -זה dualboot.לא הזנתי לו ש"מ וסיסמא בהתקנה.(קשה להסביר-אפשר לשאול שאלות)הוא גם לא מזהה את הש"מ-סיסמא שאני מכיר -יש דרך לעקוף את זה?או למצוא את הש"מ-סיסמא ב-WINDOWSסיסמא של הLOGIN לWINDOWS נכנס (אדמין) לWINDOWSבתודה מראש
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים מחבר חבר'ה נראה לי שהבעיה יותר לכיוון של תאימות עם כרטיס מסךGEFORCE 3 TI-מה היה צריך להופיע בבדיקת רזולוציה בהתקנה??-כי לי הופיע מסך שחור בכל גודל.מתחבר בחיבור כבלים
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים אני לא מבין מהפוסטים שלך שום דבר.. סורי.. אין איזה הודעות קונסול? איזה לוגים? דבר לעניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.