פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים שלום כולם הורדתי כמה סרטים של wma ושאני פותח אותם בעזרת madie player 9 הם נראים כאילו זה אינפרא אדום למשל רואים אנשים בצבע ירוק ותמסגרת שלהם בצהוב ותרקע מאחוריהם בכתום הכול בצבעים דפוקים. כמו פה (דוגמא) קיצר אמרו לי להחליף חבילת מקודדים אז מחקתי את החבליה הקודמת LH והתקנתי k-lite עדיין זה ככה. ניסתי להפעיל אותם במדיה פלייר קלאסיק שמגיע עם ה k-lite וגם אותו הדבר אני חייב לציין שבמשחקים וסרטים אחרים של mpg mpg2 divx mp4 ומה לא הכול רואים סבבה ותקין ורק ב wma הכול רואים על הפנים מה עושים ?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים תשדרג לMP10 אולי יעזוראו תנסה תוכנה אחרת לראות סרטים (ותנסה גם לעדכן את הקודאקים)..
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר תביא לינק איזה תוכנה אחרת אתה ממליץ ותביא לינקאמרתי כבר שהחלפתי מ LH ל K-lite הכי חדש!
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר החלפתי כבר 3 גרסות דירבירם cבלי ccc5.65.11 עם cccועכשיו אני עם 5.12 בלי ccc
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים זה קשור רק למקודדים, ולא לשום דבר אחר שהזכירו כאןיש לך כנראה מקודד שעושה בעיותתבדוק אם מותקן לך FFDSHOW, הוא לא יודע להתמודד עדיין עם קבצי WMV9 (הפורמט הכי חדש של מיקרוסופט ל WMV, הנפוץ ברשת)גם אצלי זה ככה, אותה בעיה, אני חושב להסיר את FFDSHOW ולהתקין חבילת מקודדים במקומו (הוא בעצם לא חבילת מקודדים, הוא 2 רמות מעל, אבל נמאס שהוא לא יודע WMV)בכל מקרה, זה קורה לך רק בנגנים שצריכים מקודד חיצוני, נכון ?תנסה להתקין את הנגן video lan (או בשמו האחר VLC) הוא מעולה ומנגן את הכל בלי בעיה, כולל WMV.הבעיה שהוא לא הנגן ה"ראשי" שלי , את התפקיד הזה לוקח MV2 שכן משתמש בFFDSHOW....לכן אני חושב שגם אני וגם אתה ניאלץ למצוא חבילת מקודדים אחרת.... או פשוט פלאגין ל FFDSHOW שיעשה את העבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.