עבור לתוכן

עזרה בקניית צורב DVD חדש

Featured Replies

פורסם

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו :( אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו.

כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב.

עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב:

1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף).

2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות).

3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE.

4. קנייה מ-KSP בלבד.

האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר?

האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה?

ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

פורסם

כל השאלות כבר נענו לפחות 100 פעמים,הצורב הכי משתלם היום הוא ה NEC 3540,לא צריך שום דבר מיוחד,לחבר אותו,(אם צריך) לג'מפר אותו וזהו.

פורסם

1. הוא לא מספיק זמן בשוק, אבל הדגמים הקודמים לו ובכלל צורבי NEC כבר הוכיחו את עצמם.

2. כנ"ל.

3. מאוד! עדכון פשוט ומהיר דרך הוינדוס כמובן.

4. בדרך כלל במלאי ברוב הסניפי, ובמחיר מעולה...

לדעתי הוא עונה על כל הדרישות שלך ומעבר לזה.

חשוב לי להדגיש שהרבה ממה שביקשת וממה שאתה מצפה תלוי גם במדיות, אל תתפשר על הפורטיס המסריחים שהם מוכרים ולא על מדיות דפוקות כמו teac, תקנה מדיות מומלצות ואיכותיות כמו TDK.

פורסם

1. הוא לא מספיק זמן בשוק, אבל הדגמים הקודמים לו ובכלל צורבי NEC כבר הוכיחו את עצמם.

מה,ה 3540? בטח שהוא מספיק זמן בשוק,כרגע הוא גם הכי משתלם בכל מה שנוגע למחיר\איכות\features,רק אם ממש,אבל ממש צריכים DVD-RAM אז אפשר לחשוב על ה LG.

פורסם

הוא רוצה לדעת אם הצורב עמיד לטווח ארוך, ל 3540 עוד אין חצי שנה, אבל כמו שאמרתי הדגמים הקודמים לו ובכלל הצורבים של NEC כבר הוכיחו את עצמם כמו שצריך.

פורסם

ל 3500 3520 ו 3540 יש אותו בסיס,ככה שקשה לי להאמין שה3540 יהרס בעוד שה3500 מחזיק מעמד טוב מאוד.

פורסם

זאת הנקודה שלי....

פורסם
  • מחבר

אז מה ההבדל בינו לבין הפיוניר שעולה 320 לעומת 255 שעולה ה-NEC.

פורסם

קח צורב שתומך ב- DVD-RAM.

פורסם
  • מחבר

קח צורב שתומך ב- DVD-RAM.

מה זה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה משהו שאני אשתמש בו...

יש עוד משהו שכדאי לדעת לפני הקנייה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים