עבור לתוכן

איך עושים אוברקלוק למעבד 2.8C ? לוח אם של ABIT !

Featured Replies

פורסם

הטמפרטורה של המעבד שלך גבוהה, או בגלל ששמת משחה לא טובה, או ששמת יותר מדי ממנה, או בגלל שלא שמת טוב את גוף הקרור (תבדוק אם הגוף עצמו מתחמם), או בגלל שאין לך זרימת אוויר במארז, או בגלל שילוב של הדברים. אני מציע שתקנה קרור טוב בלי כל קשר, ושתקנה משחה איכותית, ואז תבדוק. לגבי התוצאה ב 3DMARK05 היא תלויה לדעתי יותר בכרטיס המסך. תריץ SUPERPI 1MEGA.

לגבי זכרון, הרי לא תזרוק את הזכרון הקיים ותקנה זכרון לאוברקלוק. אני הייתי קודם כל בודק לאיפה אפשר להגיע. קרור טוב תמיד תוכל לקחת איתך למחשב הבא.

פורסם
  • מחבר

הנורת'ווד הזה זה חתיכת פרסקוט קטן. מי ששם את המשחה הטרמית על המעבד היה הטכנאי של החנות ששם אותה על בקשתי ככה שזה צריך להיות בסדר.

אני  חושב אולי לקחת את הקירור של זלמן שיש פה תא'רד עליו שהצליח להתחרות עם הTT BT שהוא גם הוריד 2 מעלות וגם עם לדים.

יש לי במארז סך הכל מאוורר אחד 80 ממ בצד של החלון ומאוורר נוסף 80 ממ מאחורה שאני שם עליו את היד אני בקושי מרגיש רוח אני לא יודע איך הוא אמור לקרר בידיוק. אז כרגע אני לא יכול לעשות כלום מבחינת האוברקלוק חוץ מלחכות לקירור?

פורסם

אם מאמץ המעבד לא עובר את ה- 60% סימן שלא הפעלתה אותו בצורה אופטימלית. במעבדים שתומכים ב- HT צריך להפעיל PRIME95 פעמיים(במקביל).

אני גם ממליץ על S&M שהיא גם עושה לך בדיקת יציבות בזכרון וגם בודקת את יציבות הספק(שמשום מה לא עברתי אף פעם).

פורסם
  • מחבר

כן שמתי לב ובגלל זה הפעלתי את האימיול ואז הוא הגיע ל90 אחוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים