פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוךואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תנסה להסיר ולהתקין תדרייברים מחדש או לנסות גירסאות קודמות.(בהתחשב בזה שהם של ATI ולא של הFX הישן שלך..)..
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים בד"כ מומלץ שכאשר מתקינים כרטיס מסך חדש, לפרמט את המחשב, כי יש כל מיני חלקים של הדרייבר שגם driver cleaner לא מנקה...
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר 1. אני התקנתי את הדרייברים הכי חדשים 2.יש לחבר שלי במחשב אחר גם כרטיס של רדאון X300...ובלי שהוא החליף....ועדין יש לו את אותה הבעיה...וגם לעוד חבר שלי שיש לו X700PRO גם יש בעיה דומהקיצר יש איזה אופציה מיוחדת שעושה חשוך בין מאבר של תוכנות!!!!
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים arkadygo - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.