עבור לתוכן

מאוורר צ'יפסט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד.

האם זה תקין ?

תודה !

פורסם

במהירות הסיבוב הזאת הלוח אמור להתעופף..., כנראה שהוא מזייף, לא נורא, כמעט כל לוח מזייף בחיישן כזה או אחר, אז שלך מזייף בקריאה של המאוורר הזה...

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שהלוח מזייף ולא המאוורר עצמו ?

פורסם

האמת, יכול להיות שזה המאורר (למרות שאני מהמר על הלוח), אבל יש דרך קלה לבדוק את זה, תחבר מאוורר אחר לאותה היציאה ותראה מה הלוח מדווח.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאין לי מאוורר 3 פינים נוסף, והחוט של מאוורר המעבד קצר מידי ולא מגיע לקונקטור הבעייתי.

נראה לי אני אפנה לחנות שמכרה לי את הלוח שיבדקו מה הבעיה.

פורסם

הוא גם מרעיש?

כי אם כן אתה יכול לשלוח לאסוס מייל הם ישלחו לך את הגירסה השניה של המאוורר ללוח הזה

המאוורר עליו בעיתי

זה ידוע..

פורסם
  • מחבר

כן המאוורר הזה גם די מרעיש הוא עושה רעש פי 3 יותר חזק ממאוורר המעבד למרות שהוא הרבה יותר קטן ממנו.

תגיד אני לא אמור לפנות ליבואן הלוח הרי הם אלו שנותנים לי את האחריות ?

פורסם
  • מחבר

חבל שלא ידעתי על בעיית המאוורר בלוח הזה, הייתי הולך על Premium - שהוא fanless design

פורסם

לא חבל על הכסף?

תקנה אם אתה רוצה את ה block של zalman ב40 שקל

ויהיה לך fanless

ועדין לא תגיע למחיר של ה premium

וכן אתה יכול ללכת למי שקנית ממנו את הלוח והוא יביא לך מהיבואן את המאוורר

אגב יש עריכה

לא צריך לעשות דאבל פוסט..

לפעם הבאה..

מומלץ לקרוא את חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

גוף קירור של ZALMAN יכול לספק לי קירור שווה ערך לגוף קירור המקורי+המאוורר הפלצני של אסוס ?

אני רואה שאתה מבין טוב בכל נושא הקירור אז אני רוצה לשאול אותך שאלה בקשר למאוורר של thermaltake דגם A1214 אני מעוניין לקנות אותו אבל לא מוצא בשום חנות. חוץ מ"פנדה" אבל אין להם אותו במלאי וגם לא ליבואן שלהם.

אז אם אתה מכיר חנות שיש להם את המאוורר הזה תגיד לי.

תודה !

פורסם

אם יש לךאיוורור טוב במארז (לפחות 2 מאווררים שאחד מכניס אויר ואחד מוציא )

הזלמן יספיק וגם יתן לך שקט פיזי ונפשי..;]

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים