פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים יש לי בעיה במחשב , המסך לא נדלק (מנורה כתומה) הוא לא רושם שום דבר ניסתי בכמה מסכים החלפתי את הכרטיס מסך ולא עזר . פעם אחת נגעתי בחיבורים מאחורה של המסך והוא נדלק ועבדתי בו כרגיל אבל יותר זה לא עזר .
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים זה נשמע כאילו הכבל של המסך או הקונקטור הלכותסדוק את המסך על מחשב אחר ומסך אחר על המחשב הזה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים הממממ...תבדוק שוב עם הכרטיס מסך, תשכיב את המחשב ודחוף (לא חזק מדי...) את הכרטיס כמה שאפשר. זאת יכולה להיות בעיה של הכרטיס מסך שלא מחובר טוב לסלוט שלו.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר זה נשמע כאילו הכבל של המסך או הקונקטור הלכותסדוק את המסך על מחשב אחר ומסך אחר על המחשב הזהבדקתי את המחשב על שלושה מסכים אחרים ושום דבר לא השתנה הממממ...תבדוק שוב עם הכרטיס מסך, תשכיב את המחשב ודחוף (לא חזק מדי...) את הכרטיס כמה שאפשר. זאת יכולה להיות בעיה של הכרטיס מסך שלא מחובר טוב לסלוט שלו.בדקתי שוב ודחפתי את את הכרטיס מסך לסלוט שלו וזה לא לא עזר
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים ואתה אומר שבכלל אין צפצופים מהמחשב?יש רמקול פנימי במחשב הזה?כי אם יש רמקול פנימי ואין צפצופים אז הלך הלוח או המעבד
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר ואתה אומר שבכלל אין צפצופים מהמחשב?יש רמקול פנימי במחשב הזה?כי אם יש רמקול פנימי ואין צפצופים אז הלך הלוח או המעבדלא היו צפצופים ויש לי רמקול פנימי זה בטוח שהמעבד או הלוח הלכו ?איך אפשר לבדוק את זה וממה זה יכל לקרות ? :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים כמעט בטוח שזה הלוח או המעבד (יכול להיות גם הספק)לבדוק את זה רק על ידי בדיקת הלוח עם מעבד אחר ובדיקת המעבד על לוח אחר
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים אולי לפני שמספידים את הלוח והמעבד, צריך לבדוק את המסך, כי באמת לא נראה לי שזה קשור לשתי הרכיבים האלה, אלא למסך ולכבל שלו.האם יש פינים שבורים ביציאה של הכבל?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים הממממ, נכון, פיספסתי את הפרט הזה.טוב, אם זה לא המסך, ולא הכרטיס מסך...יכול להיות הסלוט עצמו?
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים הסלוט יכול להיות אבל אין צפצופיםאם יש רמקול פנימי אמור להיות צפצוף אחד של פוסטאם יש בעיה בסלוט או בכרטיס מסך אז בדרך כלל יש צפצוף אחד ארוך ושלושה קצריםאם אין בכלל צפצופים זה כנראה הלוח או המעבד
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר יכול להיות אבל פעם אחת סידרתי את הכבלים מאחורי המסך והמחשב והתמונה חזרה אז אני לא חושב שזה בגלל הלוח והמעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.