עבור לתוכן

חרם על בתי הקלונוע!

Featured Replies

פורסם

זה בדיוק מה שהיה לי רק שאני עכשיו בפלאפון....עכשיו הישן שלי הוא טוקמן.

חח נחמד אני יוכל לחזור לראות סרטים :)

• תגובות 99
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תצטרף לסלקום ותהנה

מכך שבכל יום חמישי יהיה לך סרט חינם

סרט אחד לכל מכשיר

ובאמת מחירי הפופקורן והקולה לא ראלים

:hat:

פורסם

זה רק עד סוף השנה,

לא הכי שווה להצטרף לסלקום רק בגלל זה, או אם אתה לא עסקי (לדעתי).

פורסם

אם כבר לעשות חרם צרכנים על בתי הקולנוע אז לעשות מהסיבה שהפרסומות בקולנוע היום ארוכות בצורה בלתי נסבלת , 20-25 דקות מהרגע שהסרט אמור להתחיל כביכול ועד שהוא מתחיל בפועל ... אין לי בעייה לשלם 30 שקל על סרט אבל אני ממש לא רוצה לשלם על חצי שעה של פרסומות מפגרות :nono:

איפה ראית פרסומות חצי שעה?!

לא יודע לאיזה בית קולנוע הלכת, בירושלים הפרסומות נמשכות בערך 5-7 דקות שזה לא נורא כל כך..

לדעתי המחיר של הכרטיסים הוא סביר ואין מה להתלונן עליו, לעומת זאת המחיר של הפופקורן והקולה ממש מופרז,למה לקנות קולה ב11 ש"ח כשאפשר לקנות ליטר וחצי ב5?

הבעיה השניה היא באמת חוסר בסרטים איכותיים...

פורסם

I wonder what kind of body is responsible for bringing those movies into the country? Probably another body who doesn't care about quality but about making fast cash. They fed the people with low "envil on the head" kind of humor, special effects and cheap highschool dramas so now I doubt that someone is going to watch any quality films even if imported into the movie theaters in our hometowns.

פורסם

For crying out loud... Don't you have friends who are in the army? With a soldiers ID (Hoger) you can buy a ticket for HALF PRICE! I used to do it all the time. I'm already out of army for more than a year but whenever me and my friends, who are still in the army, want to go to the movies, the soldier-boys simply buy tickets for the entire gang for half price and we save us some 15-17nis or so. Yes, one person MAY purchase more than one ticket...

1. ברוב בתי הקולנוע, זה נכון רק במהלך השבוע. בסופ"ש זה מחיר מלא (אלא אם יש תעודת לוחם).

2. בסינמה סיטי ההנחה היא רק 8 ש"ח ולא חצי מחיר (!), ורק אדם אחד זכאי להנחה (אבל לפחות אצלם יש הנחה גם בסופ"ש). אפילו בלב ההנחה היא רק ל-22 ולא חצי מחיר.

3. ברוב בתי הקולנוע האחרים חוגר אחד זכאי רק לכרטיס אחד נוסף בהנחה.

לא יודע לאיזה בית קולנוע הלכת, בירושלים הפרסומות נמשכות בערך 5-7 דקות שזה לא נורא כל כך..

ברב-חן בהרצליה ות"א, וגם בסינמה סיטי, יש 20 דקות של פרסומות, בדוק.

והקטע המעצבן הוא שאלה לא פרומואים (שאלה דווקא כיף לראות, במידה מסויימת), אלא פרסומות מעצבנות (כמו מקדונלדס...)

I wonder what kind of body is responsible for bringing those movies into the country? Probably another body who doesn't care about quality but about making fast cash. They fed the people with low "envil on the head" kind of humor, special effects and cheap highschool dramas so now I doubt that someone is going to watch any quality films even if imported into the movie theaters in our hometowns.

אני לא חושב שיש גוף מאורגן, זה פשוט החברות השונות (גלובוס גרופ וכד') שיודעות איזה סרטים מביאים כסף.

יש גם חברות שמביאות סרטי איכות, כמו "סרטי שני" (אלה שמביאים סרטים לקולנוע לב).

פורסם

So howcome I would buy up to 7 tickets with my Hoger?

:nixweiss:

פורסם

איפה זה היה? באיזה רשת?

פורסם

I forgot the name... That big new movie theater near Herzeliya, right near Glilot.

פורסם

סינמה סיטי?

no way...

אלא אם נפלת על קופאי נחמד.

את סינמה סיטי אני בכלל שונא.

פעם איחרנו לסרט בחצי שעה (זה לא היה סרט חדש, הוא רץ כבר כמה חודשים) אז ביקשנו להחליף את הכרטיסים להקרנה יותר מאוחרת, והם לא הסכימו, כי הם טענו שזה יגרום להם הפסד (כאילו תפסנו להם כבר מקומות...). גם ככה האולם לא היה מלא.

וכמו שכבר אמרתי, ההנחה שהם נותנים לחיילים היא ביזיון, האיכות של האולמות גרועה והם תוקעים 20 דקות של פרסומות.

אני כבר מעדיף לנסוע עוד 3 דקות ולהגיע לשבעת הכוכבים. שם לפחות יש הנחה נורמלית.

פורסם

לפי דעתי המחירים בסדר

אני חיי ב ניו יורק

פה מתי שאני הולך לקולנוע אני משלם

9 דולר על הכרטיס

קולה משהו כמו 4-5 דולר

פורסם

לדעתי המחיר של הכרטיסים הוא סביר ואין מה להתלונן עליו, לעומת זאת המחיר של הפופקורן והקולה ממש מופרז,למה לקנות קולה ב11 ש"ח כשאפשר לקנות ליטר וחצי ב5?

הבעיה השניה היא באמת חוסר בסרטים איכותיים...

הסרט האחרון שהייתי בו הייה בקולנוע בקריון והפרסומות נמשכו ל22 דקות על השעון , גם כמעט בכל קולנוע אחר שהייתי בו הפרסומות היו ארוכות מידי, יש לך פה אנשים שמעידים על בתי קולנוע בכל הארץ שיש בהם את התופעה הזאת.

אולי בירושליים המצב יותר טוב , אני לא יודע :nixweiss:

פורסם

הסרט האחרון שהייתי בו הייה בקולנוע בקריון והפרסומות נמשכו ל22 דקות על השעון , גם כמעט בכל קולנוע אחר שהייתי בו הפרסומות היו ארוכות מידי, יש לך פה אנשים שמעידים על בתי קולנוע בכל הארץ שיש בהם את התופעה הזאת.

אולי בירושליים המצב יותר טוב , אני לא יודע :nixweiss:

כן,כנראה שזה שונה בין בתי הקולנוע, זה באמת מעצבן שהפרסומות הן כמו חמישית מהסרט.

פורסם

בגלובוס גרופ ובסינמה סיטי זה פשוט נורא הפרסומות האלה (שסינימה סיטי התחילו אני לא זוכר שהיו פרסומות בכלל...)

פורסם

לא ממש בטוח שזה יעזור למחות נגדם. בחדרה כמעט ולא הלכו לקולנוע ומה שקרה זה שסגרו אותו לפני כמה חודשים

Anatoli.

תגיד חחח- אני אפילו לא יודע איך להתייחס לזה... "לא יעזור למחות נגדם- במקום X הצכנים גרמו להם לסגור סניף וזהו"....

מה נראה לך - שבשביל רשת קולנוע לסגור סניף זה משהו קליל?! המקרה בחדרה הוא מקרה קלאסי לכך שהרשת הפסידה לקוחות בגלל אלף סיבות (סרטים-מחירים-שרות וכו'...) , נראה לך שהם יום אחד אמרו "יאללה בוא נראה להם מזה בוא נסגור וזהו"? תאמין לי שמבחינתם סגירת הסניף היא כשלון רציני, ומי שהיה אחראי על סניף חדרה בטוח קיבל טוב טוב על הראש משום שהביא את האולם למצב כזה שהיה על פשיטת רגל ולכן נסגר-

דווקא מקרה שכזה של מקום שהזדיין בגלל חרא של שרות הוא מקרה מעולה , ובעלי הקולנוע ממש אכלו נזקים מזה- ואם אותו הדבר היה קורה בהרבה אולמות אז המחירים תאמין לי היו משתנים מהר מאוד....

דווקא לקחת את המקרה הנ"ל של חדרה ולעשות אותו במקומות אחרים זה מה שיתן סטירת התעוררות לרשתות הקולנוע....

(פעם ראשונה שאני שומע "לא יעזור" בסגנון של "לא ממש מפריע להם" במקביל ל"סגרו אותו" -שמבחינה עסקית זה הפסד...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים