פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים האם בצורבים הבאים:NEC ND-3540ABenQ DW1640ניתן לצרוב CD-R ו DVD+/-R על 1x ???אני מתכנן על אחד מהדגמים האלו וחשוב לי שהם יתמכו גם במהירות צריבה מאוד איטית לאיכות מירבית
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים לא יהיה לך שום הבדל באיכות בין אם תצרוב על 1X או על 8X,כל עוד זו מדיה איכותית....פשוט חבל על הזמן.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מחבר אז אתה אומר שהם צורבים הכי נמוך על 8x ?ואיך אפשר לדעת אם הדיסקים שקניתי הם איכותיים?אלה CD-R של Silver Line
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים הכי נמוך זה על 2 או 4 ל CDR לא בטוח,חשבתי שהתכוונת למדיות DVD,ל CDR אני לא כל כך מתמצא מה יותר איכותי (למרות שגם אני משתמש רק בסילברליין כבר כמה שנים טובות ואין לי תלונות).וההבדל היום בין צריבה על מהירות 1X ו 4X לא קיימת,פעם זה היה נכון.
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים מחבר הכי נמוך זה על 2 או 4 ל CDR לא בטוח,חשבתי שהתכוונת למדיות DVD,ל CDR אני לא כל כך מתמצא מה יותר איכותי (למרות שגם אני משתמש רק בסילברליין כבר כמה שנים טובות ואין לי תלונות).וההבדל היום בין צריבה על מהירות 1X ו 4X לא קיימת,פעם זה היה נכון.אם אתה לא בטוח אז גם אני לא בטוח...אז איך אני יכול לדעת מה מהירות הצריבה הנמוכה ביותר ל CD-R ו DVD+/-R בדגמים שהוזכרו ????יש איזה אתר או משו שיכול לומר לי את זה?או יותר טוב...יש פה איזה מישהו שיש לו את אחד מהצורבים האלה ויכול לבדוק ולהגיד לי?
פורסם 2005 באוקטובר 2320 שנים בנק זה כפול 8בשני לא יודעבכל מקרה על שניהם אי אפשר לצרוב על X1...אפילו על הצורב של לפני חמש שנים שלי X4 לא היה ניתן לצרוב על X1....וגם על DVD אי אפשר היום.וזה ממש לא ייתן לך איכות צריבה גבוהה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.