עבור לתוכן

סקטורים פגומים???

Featured Replies

פורסם

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר.

הינה הסיפור שלי :

לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר!

עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות לתקן משם או להעתיק את הקבצים. עשיתי את זה אבל פתאום מצאתי בעייה מאוד קשה שרק כמה מכם יבינו את רמת הקושי שלה - ניסיתי להכנס לפרופיל הקודם שלי ופתאום זה רושם לי שאין גישה וצריך להפעיל סריקת דיסק. כמובן שעשיתי את זה אבל פתאום בסוף ה"שלב 2" זה רושם שוינדאוז לא יכול לבצע את הבדיקה וכל זה...

אז בגלל שאני יודע שאפילו שאני לא נכנס דרך הוינדאוז של הכונן הזה עדיין זה יעשה לו סריקה בגלל שהוא מסוג NTFS אז ניסיתי והשארתי את זה מ11 בלילה עד 12 בוקר וזה הגיע ב ID למספרים של כבר מעל מאה אלף... אני בטוח שזה לא היה מגיע לאנשהו!

נכנעתי והחלטתי לנסות עוד פעם להכנס אל התקיה אך הפעם כבר הגישה לכל המחיצה הזו נחסמה!!! אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי, פשוט לא יודעים! יש לי עבודות להגיש אחרי החופש ועבודות של שעות נמצאות שם בנוסף לכל העבודות שעשיתי בשנים האחרונות עם כל הסרטים שהורדתי והשירים שיש לי שם עם 3 ג'יגה של תמונות שלי שהחלטתי לשמור ולא לפתח או משהו.

אני חייב, אני חייב למצא דרך להחזיר את מה שהיה שם אני לא יכול לתת את זה לטכנאי בגלל שאו שהוא יגיד לי שהלך כי הוא סתם מפגר או שהוא לא יחזיר לי אותוו רק אחרי כמה ימים ואני יום ראשון חייב להגיש עבודה חשובה ותאמינו לי שלא אכפת להם אם הכלב אכל לי או המחשב שתקלקל לי, זה אותו דבר ולא משנה מה עשיתי.

אולי יש איזו תוכנה שמשחזרת סקטורים פגומים או מתקנת דברים אני לא יודע אבל מה שאני יודע זה שאני חייב את העזרה שלכם, פשוט חייב!!!!

תודה לכולכם מראש וסליחה על האורך פשוט רציתי שתבינו אותי בפרטי פרטים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם עם תוכנות מהאתר נענע לשחזר כאילו הדברים נמחקו אבל לא היה שום דבר מלבד דברים שמחקתי פעם...

תוכנה אחת גם הראתה לי את כל התקיות במחיצה אבל כשניסיתי להכנס למחיצה מ"המחשב שלי" זה לא נצן גישה

בנוסף לזה ניסיתי עם תוכנות לתקן את המחיצה אבל רשמו שיש יותר מידי קבצים מפוצלים ויותר מידי שגיאות

בבקשה שמישהו ימצא לי פתרון אני יומיים ברצף יושב על המחשב בכל דקה פנויה שיש לי כדי לנסות ולתקן את הכול

ניסיתי אלף ואחד דברים אני לא יודע מה לעשות.

אפשר לפרמט את המחיצה מבלי למחוק את הקבצים של הוינדאוז? כאילו פשוט לחדש את הקבצים שאחראים למחיצה? הכוונה היא לתקייה הנסתרת שנמצאת בכל ארד דיסק שאי אפשר להכנס אליה או לראות כמה היא שוקלת אפילו שיש בה דברים.

פורסם

אני לא עונה על השאלה אבל 3 תראדים ודאבל פוסטינג!

תקרא חוקי פורום מהר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים