עבור לתוכן

בעיה עם LCD & DVI

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה.

קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום.

חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם.

אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע

פורסם

תחבר לDVI ותעשה ריסט.

פורסם

יש לי בול! את אותה בעיה עם אותו מסך, עדיין לא עליתי על פתרון :( אם תחפש קצת אחורה תראה ת'רד שלי עם אותה בעיה :(

פורסם
  • מחבר

ככמו שאמרתי שניהם מחוברים וכאשר אני מחבר רק את ה DVI כשהמחשב מכובה ואני מדליק אותו, המסך נדלק וכותב לי Power saving mode ואז כבה. לא עוזר שום דבר שאני לוחץ או עושה עד שאני מפעיל מחדש את הכבל הרגיל ואז עובר למצב אנלוגי.

השאלה היא אם יש למישהו נוסף את החומרה שציינתי ואצלו זה עובד מה שיצביע על בעיה בחומרה שלי (מן הסתם - מקווה שאני טועה) או שאולי הבעיה ידועה בחומרה זאת. אז יאללה אנשים תעזרו לי אני פתוח לרעיונות.

מראש אני מציין שאין לי עוד כרטיס מסך עם DVI כדי לבדוק את תקינות הכרטיס או המסך.

פורסם

אני חושב שאתה צריך להגיד לכרטיס מסך לשדר ב-DVI

כניראה שזה לא משדר בדיפולט

פורסם
  • מחבר

כבר שיחקתי עם כל ההגדרות של כרטיס המסך וגם קראתי את המדריך שלו.....

אולי יש למישהו מושג או רעיון איפה או איך עושים את זה?

פורסם

כבר שיחקתי עם כל ההגדרות של כרטיס המסך וגם קראתי את המדריך שלו.....

אולי יש למישהו מושג או רעיון איפה או איך עושים את זה?

אין דבר כזה. כרטיס מגלה לבד בעת ההפעלה אם מחובר DVI ואם כן הוא משדר אליו. זאת לא הגדרה שאפשר לשנות. אולי יש לך בעייה בכרטיס. אתה צריך לבדוק כרטיס אחר וגם אולי מסך אחר.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שהוא כן מזהה אותו.

אם אני מחבר את החיבור הרגיל אז הכרטיס מראה שיש רק מסך אחד אבל אם אני מחבר את שניהם אז הוא מזהה אותם אבל ברגע שאני לוחץ במסך על הכפתור שמחחליף בניהם אז הוא כותב לי power save mode ונעלמת התצוגה וכשאני מחזיר לאנלוגי אז זה בסד. אז עושה רושם שמהבחינה של זיהוי הם מזהים אחד את השני פשוט כאילו המסך לא רואה שיש שידור דרך ה DVI.

פורסם

טוב אפשר לשבת ולנחש כאן עד מחר. אבל אתה לא תדע אם הבעייה היא בכרטיס או במסך עד שתנסה את שניהם במקומות אחרים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את המסך עם מחשב אחר והוא עובד תקין ב DVI.העניין הוא שבמעבדה של המסך אמרו לי שאם כרטיס המסך מזהה את המסך אז סביר להניח שאין בעיה באחד מהם וזה עניין של הגדרות בלבד.

נראה לי מוזר בהתחשב בזה שכבר עברתי על כל המדריכים וההסברים שאפשר.

עוד רעיונות מישהו?

פורסם

נשמע לי כאילו הכרטיס לא תקין. אתה יכול לנסות את הכרטיס עם מסך DVI אחר? ככה תדע בוודאות.

פורסם

הוא יכול אבל זה לא יגיד לו כלום כי זה לא יעבוד ואז זה עדיין יכול להיות בעייה של ההגדרות.

מי שהיית צריך לפנות אליו ראשון זה התמיכה של ATI, שילמת כסף על כרטיס - שהם ישברו ת'ראש, למרות שהם כנראה מכירים את הבעייה הזאת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים