פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים שלום חבר נתן לי HD הישן של הXBOX שלואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי ורציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שיפעלתודה
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר נכון אבל המחשב לא מזהה את הדיסק ולא מוצא אותו גם דרך הAdministrative Toolsמצאתי איזה מדריך אבל הוא מסובך ודורש לעשות בוט דיסק מיוחד בפלופי אבל אין לי פלופיאז אם מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי אז בבקשה
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני לא כל כך מבין באקס בוקסאבל אם זה הארדיסק רגיל יכול להיות שאתה צריך לשחק עם המיקום של הג'אמפרים!
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים לפניי כמה ימים חיברתי סידירום שהג'אמפר שלו לא היה במקום והמחשב פשוט לא קרא אותו!
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מוזר, בכל אופן כשחבר שלי חיבר שני כוננים אופטיים כאשר מיקום הגמפר זהה הוא קיבל שגיאה.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אהההאם זה לשניה ואחריי זה טוען את הווינדאוזאז יכול להיות שהיה לו את זה והוא לא שם לב!או שלא היה בכלל כמו שקרה לי!
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר בכל אופן כדאי לחזור לנושא הראשוני.^^^צודקיש אולי מישהו שכבר עשה או יודע איך עושים את זה ויכול לעזור לי?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים הרד דיסק של אקסבוקס נעול לקונסולת אקסבוקס הספציפית שממנה הוא הוצא.תאלץ להתקין את ההרד דיסק באקסבוקס עם ציפ ולהריץ Configmagic בכדי "לפתוח"את הכונן, כך הביוס יוכל לזהות אותו מחדש במחשב.אם אין לך אפשרות "לפתוח" את הכונן באקסבוקס לא תוכל להישתמש בו יותרמכיוון שהאקסבוקס נועל את הכונן עם סיסמה ברמת החומרה, ולכן הביוס במחשבלא יצליח אפילו "להתניע" את הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.