פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים שלוםלא מזמן קיבלתי צורב DVD וכאשר שמתי אותו היה לי כבר צורב רגיל..כרגע יש לי זוג צורבים על המחשב.מאז ששמתי את הצורב החדש הישן הפסיק לצרוב ונתקע ב5 אחוז.אז אני רוצה עכשיו לצרוב עם החדש ואני לא יכול כי נרו ככל הנראה מתייחסת רק אל הישן..מה אני יכול לעשות?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים ניסת לעדכן את הנרו (איזה גירסה אתה משתמש)??סידרת טוב תגמפרים בכוננים (MASTER/SLAVE)..
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אם התקנת את הנרו שהגיע עם הצורב שלך, אז אתה יכול להשתמש בו רק לכוננים ששייכים לחברה של הצורב שאיתו הנרו הגיע.מי שקנה צורב LG והתקין נרו מהדיסק של הצורב, הנרו שלו יכול להשתמש רק בצורבים של LG.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אם התקנת את הנרו שהגיע עם הצורב שלך, אז אתה יכול להשתמש בו רק לכוננים ששייכים לחברה של הצורב שאיתו הנרו הגיע. מי שקנה צורב LG והתקין נרו מהדיסק של הצורב, הנרו שלו יכול להשתמש רק בצורבים של LG. מה???? ממש לא עדיף שיתקין את הנרו שהוא קיבל עם הצורב כי היא כנראה אולי יותר חדשה מהגירסה שיש לו במחשב אבל אין לזה שום קשר בזה שהוא יכול לעבוד רק עם צורבי LG (אם הוא קנה אחד כזה) או כול דבר אחר נרו עובד עם כולם...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נרו שמגיע בחבילה עם הצורב מוגבל לעבודה עם צורבים מאותה חברה.זה הרשיון שנרו נותנים לחברה של הצורב.הנרו שקיבלתי עם צורב YAMAHA לא מוכן לעבוד עם צורבים של חברות אחרות. (לא מאפשר בחירה שלהם).
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים נרו שמגיע בחבילה עם הצורב מוגבל לעבודה עם צורבים מאותה חברה. זה הרשיון שנרו נותנים לחברה של הצורב. הבחור צודק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.