עבור לתוכן

איך משנים את מהירות ה-AGP מ-X4 ל-X8?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!).

אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה.

איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

נסה לבדוק בביוס של הלוח אם, ישנה סבירות גבוהה שיש שם הגדרה כזאת.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לביוס, שיניתי משם את המהירות ל-X8, שמרתי את הכל וחזרתי לווינדאוס.

אבל המהירות עדיין מוגדרת על X4, למרות ששניתי אותה ל-X8 בביוס!

[attachment deleted by admin]

פורסם

תנסה לעדכן את ה firmware של ה- bios . גם את הדרייברים של הכרטיס מסך ;)

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לפני פירסום ההודעה. בנוגע לביוס של הלוח אם, אני עבדתי כבר עם הביוס הזה על מהירות AGP X8 במשך שנה וחצי כמעט!

אני שיניתי את המהירות ל-X4 רק כשיצא הדמן של BF2. אז אין שום בעיה מבחינת הביוס של הלוח אם, וחבל לי להסתכן בעידכון הלוח אם לחינם (יש כמה סיכונים).

פורסם

שמרת תהגדרות בביוס?

הרבה פעמים יוצא לי שאני משנה אבל כשהוא שואל אותי אם לשמור את ההגדרות אני בטעות רושם n.

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל איך זה הגינוי ש8X פחות מהיר מ4X זה לא אומר להיות ההפך אם אפשר גם הסבר על זה..

פורסם

סליחה על ההתפרצות אבל איך זה הגינוי ש8X פחות מהיר מ4X זה לא אומר להיות ההפך אם אפשר גם הסבר על זה..

מאיפה הסקת את זה בדיוק? ::)

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא טען ש-X8 איטי יותר מ-X4!

בכל מקרה, אני שמרתי את ההגדרות בביוס, ועשיתי את זה שוב רק ליתר ביטחון. עדיין לא עוזר!

בתוכנה EVEREST Home Edition כתוב לי שה-AGP נעול! מה הכוונה? אולי זאת הסיבה שאני לא יכול לשנות את המהירות.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשאול את האוברקלוקרים שבינינו.

ככל הידוע לי כאשר מבצעים OC למעבד אז נועלים את תדרי ה-APG וה-PCI על מנת שלא יעלו גם.

פורסם

אני עבדתי כבר עם הביוס הזה על מהירות AGP X8 במשך שנה וחצי כמעט!

אני שיניתי את המהירות ל-X4 רק כשיצא הדמן של BF2. אז אין שום בעיה מבחינת הביוס של הלוח אם, וחבל לי להסתכן בעידכון הלוח אם לחינם.

כנראה לא הבנתי נכון, אז אם ה8X יותר מהיר למה לשנות ל4X ודווקא במשחק שיש לו דרישות גבוהות כמו BF2?

פורסם

הבנת הנקרא:

מ-X4 ל-X8.

פורסם
  • מחבר

or, הוא התכוון למה בכלל שיניתי מלכתחילה את מהירות ה-AGP מ-X8 ל-X4.

אני עשיתי את זה כי למשחק BF2 יש בעיית תאימות עם הכרטיס מסך שלי, וכדאי שאני אוכל לשחק בו הייתי צריך לשנות למהירות איטית יותר (X4) וגם להחליף לדרייבר הרבה יותר ישן (4.7 או 4.3). אני גם לא מצאתי הגיון בעובדה שהמשחק הצליח לעבוד לי על מהירות AGP נמוכה יותר, אבל זה מה שאמרו לי לעשות כדי לסדר תקלה מסויימת שהייתה לי וזה באמת עבד!

אבל עכשיו, אני כבר לא משחק במשחק BF2 ויכול להרשות לעצמי להעלות את מהירות ה-AGP ל-X8 ובכך להעלות את ביצועי שאר המשחקים אצלי.

רק מוזר שה-AGP נעול :-X אני רק מחכה שמישהו שיודע איך לבטל את הנעילה ייכנס ויעזור לי בזה.

פורסם

or, הוא התכוון למה בכלל שיניתי מלכתחילה את מהירות ה-AGP מ-X8 ל-X4.

אני עשיתי את זה כי למשחק BF2 יש בעיית תאימות עם הכרטיס מסך שלי, וכדאי שאני אוכל לשחק בו הייתי צריך לשנות למהירות איטית יותר (X4) וגם להחליף לדרייבר הרבה יותר ישן (4.7 או 4.3). אני גם לא מצאתי הגיון בעובדה שהמשחק הצליח לעבוד לי על מהירות AGP נמוכה יותר, אבל זה מה שאמרו לי לעשות כדי לסדר תקלה מסויימת שהייתה לי וזה באמת עבד!

אבל עכשיו, אני כבר לא משחק במשחק BF2 ויכול להרשות לעצמי להעלות את מהירות ה-AGP ל-X8 ובכך להעלות את ביצועי שאר המשחקים אצלי.

רק מוזר שה-AGP נעול :-X אני רק מחכה שמישהו שיודע איך לבטל את הנעילה ייכנס ויעזור לי בזה.

עכשיו זה ברור

הבנת הנקרא:

מ-X4 ל-X8.

סתם תגובה מטומטמת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים