פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים יש לי את הדרייברים העדכניים של OMEGA, ולפני כמה שבועות הגדרתי את מהירות ה-AGP ל-X4 כדי שאוכל לשחק בדמו של BF2 (מה שעזר!).אבל עכשיו אני כבר לא משחק בו, ואני רוצה להחזיר את המהירות ל-X8 כדי שהביצועים במשחקים יעלו טיפה. איך אני עושה את זה? ניסיתי כמו הפעם הקודמת, אבל כתוב לי שם שה-AGP בכלל במצב OFF! צירפתי תמונה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר נכנסתי לביוס, שיניתי משם את המהירות ל-X8, שמרתי את הכל וחזרתי לווינדאוס.אבל המהירות עדיין מוגדרת על X4, למרות ששניתי אותה ל-X8 בביוס![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך לפני פירסום ההודעה. בנוגע לביוס של הלוח אם, אני עבדתי כבר עם הביוס הזה על מהירות AGP X8 במשך שנה וחצי כמעט!אני שיניתי את המהירות ל-X4 רק כשיצא הדמן של BF2. אז אין שום בעיה מבחינת הביוס של הלוח אם, וחבל לי להסתכן בעידכון הלוח אם לחינם (יש כמה סיכונים).
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים שמרת תהגדרות בביוס?הרבה פעמים יוצא לי שאני משנה אבל כשהוא שואל אותי אם לשמור את ההגדרות אני בטעות רושם n.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים סליחה על ההתפרצות אבל איך זה הגינוי ש8X פחות מהיר מ4X זה לא אומר להיות ההפך אם אפשר גם הסבר על זה..
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים סליחה על ההתפרצות אבל איך זה הגינוי ש8X פחות מהיר מ4X זה לא אומר להיות ההפך אם אפשר גם הסבר על זה.. מאיפה הסקת את זה בדיוק? :
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר אף אחד לא טען ש-X8 איטי יותר מ-X4!בכל מקרה, אני שמרתי את ההגדרות בביוס, ועשיתי את זה שוב רק ליתר ביטחון. עדיין לא עוזר!בתוכנה EVEREST Home Edition כתוב לי שה-AGP נעול! מה הכוונה? אולי זאת הסיבה שאני לא יכול לשנות את המהירות.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני חושב שאתה צריך לשאול את האוברקלוקרים שבינינו.ככל הידוע לי כאשר מבצעים OC למעבד אז נועלים את תדרי ה-APG וה-PCI על מנת שלא יעלו גם.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים אני עבדתי כבר עם הביוס הזה על מהירות AGP X8 במשך שנה וחצי כמעט!אני שיניתי את המהירות ל-X4 רק כשיצא הדמן של BF2. אז אין שום בעיה מבחינת הביוס של הלוח אם, וחבל לי להסתכן בעידכון הלוח אם לחינם.כנראה לא הבנתי נכון, אז אם ה8X יותר מהיר למה לשנות ל4X ודווקא במשחק שיש לו דרישות גבוהות כמו BF2?
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר or, הוא התכוון למה בכלל שיניתי מלכתחילה את מהירות ה-AGP מ-X8 ל-X4. אני עשיתי את זה כי למשחק BF2 יש בעיית תאימות עם הכרטיס מסך שלי, וכדאי שאני אוכל לשחק בו הייתי צריך לשנות למהירות איטית יותר (X4) וגם להחליף לדרייבר הרבה יותר ישן (4.7 או 4.3). אני גם לא מצאתי הגיון בעובדה שהמשחק הצליח לעבוד לי על מהירות AGP נמוכה יותר, אבל זה מה שאמרו לי לעשות כדי לסדר תקלה מסויימת שהייתה לי וזה באמת עבד!אבל עכשיו, אני כבר לא משחק במשחק BF2 ויכול להרשות לעצמי להעלות את מהירות ה-AGP ל-X8 ובכך להעלות את ביצועי שאר המשחקים אצלי.רק מוזר שה-AGP נעול :-X אני רק מחכה שמישהו שיודע איך לבטל את הנעילה ייכנס ויעזור לי בזה.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים or, הוא התכוון למה בכלל שיניתי מלכתחילה את מהירות ה-AGP מ-X8 ל-X4. אני עשיתי את זה כי למשחק BF2 יש בעיית תאימות עם הכרטיס מסך שלי, וכדאי שאני אוכל לשחק בו הייתי צריך לשנות למהירות איטית יותר (X4) וגם להחליף לדרייבר הרבה יותר ישן (4.7 או 4.3). אני גם לא מצאתי הגיון בעובדה שהמשחק הצליח לעבוד לי על מהירות AGP נמוכה יותר, אבל זה מה שאמרו לי לעשות כדי לסדר תקלה מסויימת שהייתה לי וזה באמת עבד!אבל עכשיו, אני כבר לא משחק במשחק BF2 ויכול להרשות לעצמי להעלות את מהירות ה-AGP ל-X8 ובכך להעלות את ביצועי שאר המשחקים אצלי.רק מוזר שה-AGP נעול :-X אני רק מחכה שמישהו שיודע איך לבטל את הנעילה ייכנס ויעזור לי בזה.עכשיו זה ברורהבנת הנקרא:מ-X4 ל-X8.סתם תגובה מטומטמת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.