פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים YAYחיכיתי לזה המון זמן...כבר כמה חודשים שאני רואה שהפרק האחרון הוא פרק 7 כשבד"כ זה 14 פרקים
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים פרק פשוט ענק!!!בפרק הזה הם יורדים על התנהגות כלי התקשורת והשלטונות בסופה קטרינה, בתוספת כמובן ה-JEWGOLD, צחקתי במשך רבע שעה!ולסיום:I BROKE THE DAM
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים פרק בינוני~. אין על הפרק הראשון עם האנימה... "gotta protect my ballz..."
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים פרק ברמה נמוכה... היה כמה קטעים קצרים שבאמת היו טובים אבל מה זה היה הבולשיט הזה על הjewgold... מאיפה הפליצו את זה?
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בואנה באיזה ערוץ אתם רואים את זה?חשבתי בהתחלה שאתם מדברים על מה שהולך בביפ אבל זה לא זה.
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים מדברים על אהר"ב...בביפ משדרים את העונה השמינית (ביום חמישי שודר פרק 9 בעונה השמינית) באהר"ב ביום רביעי חזרה סאות' פארק לעונה תשיעית לאחר הפסקה של כמה חודשים...וממש מוזר שכל עונה הם עוצרים את השידורים באמצע לכמה חודשים...
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים בואנה באיזה ערוץ אתם רואים את זה? חשבתי בהתחלה שאתם מדברים על מה שהולך בביפ אבל זה לא זה. אני אישית ראיתי את זה בערוץ הזה: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1 בכלל ערוץ טוב, הם משדרים את כל הסדרות והסרטים הכי טובים .
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים פרק ברמה נמוכה... היה כמה קטעים קצרים שבאמת היו טובים אבל מה זה היה הבולשיט הזה על הjewgold... מאיפה הפליצו את זה?צודק.הפרק אולי העלה אצלי גיכוך פעם או פעמיים אבל הרוב היה ממש מטומטם ולא מצחיק
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים צודקיםהפרק לא היה בין הפרקים הטובים ביותראחד הפרקים שהכי אהבתי הוא מהעונה ה8The Passion of the Jewמל גיבסון וקרטמן הם גאונים ושילוב קטלני בשביל פרק 1אחד הפרקים הכי טובים שאני זוכר (מה לעשות, פעם ראיתי הכל, עכשיו המוח שלי מוצף באנימה)
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים הפרקים הטובים באמת היו בעונות הראשונות כאשר הם לא התחילו להפליץ רעיונות מהתחת ולעשות מחאה פוליטית בגרוש.... חוץ מזה פרק שמאוד אהבתי היה עם אוסימו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.