עבור לתוכן

מתאם לדיסק קשיח "3.5 לפאנל "5.25

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתקין דיסק קשיח "3.5 בכלוב של כונן אופטי "5.25.

אני לא רוצה להשתמש במגירה לדיסק קשיח, או משהו מעין זה.

אני מחפש מתאם פשוט וזול ממתכת או מפלסטיק לדיסק קשיח של "3.5 שמתברג לתוך כלוב של "5.25, ותופס פאנל אחד בלבד של "5.25 (רצוי מבלי להסיר את הפאנל).

יש דבר כזה? אם כן, אז איפה אפשר להשיג את זה?

פורסם

פעם היה ניתן להשיג דברים כאלה כמו זבל (כי היה צריך).

היום דברים כאלה נדירים.

אבל דבר כזה בהחלט קיים. (איפה אפשר להשיג - אין לי מושג)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש כלובים עבור שלושה דיסקים קשיחים שתופסים מקום של שני מפרצי "5.25, אבל יש לי רק פאנל "5.25 אחד פנוי ואני לא יכול להתקין בו מגירה, מכיוון שהמאוורר על הדלת של המארז מפריע.

פורסם

יש את זה ויש את זה.

פורסם
  • מחבר

תודה!

המשתיק לכונן קשיח של Sunbeam יכול להתאים לי http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hs. אבל, הוא די יקר (90 ש"ח לא כולל משלוח).

hs.jpg

בעיקרון, מדובר במתקן המיועד לקירור דיסק קשיח ומניעת ויברציות. אבל, הדיסק הקשיח שלי די קריר ושקט, ואין לו ויברציות.

יש אולי משהו יותר זול (אני צריך מתאם פשוט)?

פורסם

אני יודע שפעם (חודש-חודשיים) היה לנעה את מה שמחפש,

אני לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם ומציע לך פשוט להרים אליהם טלפון..

פורסם
  • מחבר

אני אתקשר לנועה ביום ראשון.

אתה זוכר אולי מחיר?

אני צריך מתאם פשוט ממתכת או מפלסטיק, לא לצורך קירור אלא רק מפאת חוסר מקום במארז.

אם תמצא משהו פשוט כזה, אז תגיד לי בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה!

זה מה שחיפשתי.

פורסם

אני יודע שיש כלובים עבור שלושה דיסקים קשיחים שתופסים מקום של שני מפרצי "5.25, אבל יש לי רק פאנל "5.25 אחד פנוי ואני לא יכול להתקין בו מגירה, מכיוון שהמאוורר על הדלת של המארז מפריע.

איפה ראית את זה ?

אם זה לא יקר מידי אולי זה יתאים לי.

פורסם

Thermaltake iCage

אם מישהו רוצה להשתמש בו במארז רגיל הוא צריך להוריד את 3 הפאנלים או לעשות מה-3 פאנלים באמצע רשת כדי שהמאוורר ישאב אוויר מבחוץ ויקרר את הדיסק קשיח.

פורסם

borg דיבר על מתאם שתופס רק שני מפרצים של 5.25.

מספיק לי להכניס שני כוננים של 3.5 אם יש שלוש כמו שהוא אומר יותר טוב ואם יש עם מאוורר 80 זה בכלל מצויין.

פשוט אין לי מפרצים פנויים של 3.5 ויש לי רק שתיים של 5.25 פנויים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים