עבור לתוכן

איך אפשר לפתוח צינורות ב6200 שנעולים פיזית?

Featured Replies

פורסם

לפחות זה מה שהבנתי מהריווה טיונר

[attachment deleted by admin]

פורסם

תלך לחנות מחשבים שקנית מהם ותבקש את המפתחות הם בטוח יתנו לך! :xyxthumbs:

כנראה יש לך 6200 Turbocached, ובו אין צינורות לפתוח.

פורסם
  • מחבר

זה AGP, זה לא יכול להיות TC

חוץ מזה, אם תקרא תראה שהם קיימים, רק שהם חסומים

פורסם

איזה חברה הכרטיס?

מה ריווא אומר?

דרייברים הכי חדשים?ריווא הכי חדש?

פורסם

לפי התמונה

מעולה !

תעשה אישור ואז ריסט ויש לך8 צינורות

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של MSI

בתמונה יש את מה שריווא אומר, וזה אחרי אישור וריסטרט (ז"א שהוא רואה רק 4 צינורות למרות שהתצורה שאמרתי לו היא של 8, ובשורה השניה כתוב דיסאייבל והרד וור מסק)

פורסם

הכרטיס של MSI

בתמונה יש את מה שריווא אומר, וזה אחרי אישור וריסטרט (ז"א שהוא רואה רק 4 צינורות למרות שהתצורה שאמרתי לו היא של 8, ובשורה השניה כתוב דיסאייבל והרד וור מסק)

אז יש לך ליבת A4 שלא ניפתחת

היא ניראה שונה מהליבות הרגילות

חסרים עליו הלחמות

אולי אפשר להלחים?

פורסם
  • מחבר

כנראה שזו באמת ליבת A4 (לפי הריוה, לא שזה אומר לי משהו) לגבי ההלחמות, אין לי מושג אם יש או אין (איפה צריך לחפש) ואני גם לא יודע להלחים :(

פורסם

לי יש בערך את אותו כרטיס..ואני זוכר שהתבאסתי כשראיתי שזה a4[הבנתי שאי אפשר לפתוח בו את הצינורות] והייתה לי בדיוק אותה תמונה..

החלטתי להחזיר אותו לסטוק ולהחזיר לחנות, ואז סתם לפניע שפירקתי אותו, אחרי שהחזרתי אותו לסטוק, הרצתי 3dmark והתוצה ירדה ביותר מ1000 נקודות[03]

הגעתי למסקנה שמשהו כנראה לא בסדר בריווה טיונר, כי הכל עבד בסדר..

אז לאיש שפתח את הנושא, אני מציע להריץ תוכנות באנצ'מרק ולראות מה קורה עם הציון כשהכרטיס כמו שקיבלת אותו וכשהוא אחרי שפתחת את הצינורות..

אם אין ארטיפקטים, והציון עולה בדי הרבה אחרי הפתיחת צינורות, כנראה הקטע הזה של הליבת a4 לא תופס לגבי כרטיסים של MSI...

פורסם
  • מחבר

באיזה 3D מארק בדקת אותו? ב05 הוא מראה שינוי קטן מאוד

פורסם

6200 פתוח נותן 2200 ב 05

6200 סגור נותן 1500 +

פורסם

בדקתי ב03..ובאמת עם הפתיחת צינורות הגעתי ל2200 ומשהו ב05, ככה שאני חושב שהכל בסדר..בדקתי אותו עם 03 כי שם זה הכי בולט, הבדל של 1000 נקודות ישר שמים לב...

אממ ובקשר לרעיון של ההלחמה..עד כמה שהבנתי הצינורות הם לא דבר פיזי, אז אני לא חושב שאפשר להלחים לכרטיס משהו כדי לפתוח אותם...

פורסם
  • מחבר

אצלי ב05, יש שינוי של 100 נקודות בערך :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים