פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים תלך לחנות מחשבים שקנית מהם ותבקש את המפתחות הם בטוח יתנו לך! כנראה יש לך 6200 Turbocached, ובו אין צינורות לפתוח.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר זה AGP, זה לא יכול להיות TCחוץ מזה, אם תקרא תראה שהם קיימים, רק שהם חסומים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר הכרטיס של MSIבתמונה יש את מה שריווא אומר, וזה אחרי אישור וריסטרט (ז"א שהוא רואה רק 4 צינורות למרות שהתצורה שאמרתי לו היא של 8, ובשורה השניה כתוב דיסאייבל והרד וור מסק)
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים הכרטיס של MSIבתמונה יש את מה שריווא אומר, וזה אחרי אישור וריסטרט (ז"א שהוא רואה רק 4 צינורות למרות שהתצורה שאמרתי לו היא של 8, ובשורה השניה כתוב דיסאייבל והרד וור מסק)אז יש לך ליבת A4 שלא ניפתחתהיא ניראה שונה מהליבות הרגילותחסרים עליו הלחמותאולי אפשר להלחים?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר כנראה שזו באמת ליבת A4 (לפי הריוה, לא שזה אומר לי משהו) לגבי ההלחמות, אין לי מושג אם יש או אין (איפה צריך לחפש) ואני גם לא יודע להלחים
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים לי יש בערך את אותו כרטיס..ואני זוכר שהתבאסתי כשראיתי שזה a4[הבנתי שאי אפשר לפתוח בו את הצינורות] והייתה לי בדיוק אותה תמונה..החלטתי להחזיר אותו לסטוק ולהחזיר לחנות, ואז סתם לפניע שפירקתי אותו, אחרי שהחזרתי אותו לסטוק, הרצתי 3dmark והתוצה ירדה ביותר מ1000 נקודות[03] הגעתי למסקנה שמשהו כנראה לא בסדר בריווה טיונר, כי הכל עבד בסדר..אז לאיש שפתח את הנושא, אני מציע להריץ תוכנות באנצ'מרק ולראות מה קורה עם הציון כשהכרטיס כמו שקיבלת אותו וכשהוא אחרי שפתחת את הצינורות..אם אין ארטיפקטים, והציון עולה בדי הרבה אחרי הפתיחת צינורות, כנראה הקטע הזה של הליבת a4 לא תופס לגבי כרטיסים של MSI...
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים בדקתי ב03..ובאמת עם הפתיחת צינורות הגעתי ל2200 ומשהו ב05, ככה שאני חושב שהכל בסדר..בדקתי אותו עם 03 כי שם זה הכי בולט, הבדל של 1000 נקודות ישר שמים לב...אממ ובקשר לרעיון של ההלחמה..עד כמה שהבנתי הצינורות הם לא דבר פיזי, אז אני לא חושב שאפשר להלחים לכרטיס משהו כדי לפתוח אותם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.