פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצוייןהיום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיהאני מדגיש המשחק מקוריממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשתואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(
פורסם 2005 באוקטובר 2120 שנים אם הבעיה היא שלוקח למחשב הרבה הרבה זמן לעשות patching אז זה בסדר. ככה זה אמור להיות. תחכה עד שיגמר הpatching.
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר הבעיה היא שאחרי שאני מסיים להתקין והכול עובר בסדר בלי שום בעיה אז שאני מפעיל את המשחק המחשב מתחיל לחשוב ניהיה מסך שחור ואחרי שלוש שניות זה יוצא חזרה למסך שולחן העבודה ולא רושם כלוםהוא לא פותח איזה חלון שאומר שהיתה בעיה
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים כן,בעיה כזו קוראת כשאתה משתמש בNO CD קראק של גירסא ישנה יותר על הגירסא החדשה של הפאצ'.[או לפחות זה גורם לחלק מהמקרים]
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים מחבר לא עשיתי כלום לא הוספתי כלום הכול מקורי ורגיל וזה עדיין לא עובד אני מתקין את המשחק ישר אחרי זה את העידכון והמשחק לא עובד
פורסם 2005 באוקטובר 2220 שנים תתקין תמישחק תתקין עידכון,תוריד DAEMOON TOOLS ותכניס תקובץ הבא:http://hosting-server1.com/gcw/games/dl.php?d=2005&f=blhbf2mi!rar[את ה MDS]תפעיל את המישחק בלי הדיסק המקורי בכונן או שום קראק אחר מותקן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.