פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים היום בלילה כיביתי תמחשב.אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו.אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר.אין לי מושג למה זה נגרם.הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק.בתודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים קודם כל תן סטירה למחשב, איזה מין חוצפן הוא?אחרי זה תכנס לביוס ותהדוק אם האופציה של הדדלקת המחשב מהרשת מאופשרת שם
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר בדקתי בביוס לא מצאתי אפשרות כזאת.יש לי מפצל עם מפסק שכאילו יכול לכבות שבכלל לא יספק חשמל אולי זה יעזור?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים חחחחחח באמת מחשב חוצפן אני חושב שהמגעים של הכפתור לך נוגעים אחד בשני לפעמים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר נסה לנתק את כבל הרשת ולראות מה קורה.. אני אנסה.תודה בכל מקרה לכל העוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים תחפש שוב אופציה של WAKE ON LAN נ.ב GigaBoTלמה אני צריך להוריד כל פעם חצי מגה נוסף בגלל שהחתימה שלך והאווטר גדולים מהמותר?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים תרגע אתה לא מוריד שום דבר נוסף... וזה לוקח שניה וחצי להעלות תחתימהאין לי מה להרגעקודם תקרא את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0ואם אתה מעוניין שני אפנה למנהלים אין בעיה
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר תחפש שוב אופציה של WAKE ON LAN נ.ב GigaBoTלמה אני צריך להוריד כל פעם חצי מגה נוסף בגלל שהחתימה שלך והאווטר גדולים מהמותר?לא מצאתי.וליתר דיוק זה 460 ק"ב. ;D בהנחה שלרוב האנשים בפורום יש מינימום חבילה גלישה של 1.5 MB אתה מוריד את זה בפחות מ-2.5 שניות.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים יש לי 750 שמחולק ל4 מחשבים....אבל זה לא קשור לעניין בכללחוקי הפורום קובעים שהחתימה לא תעבור את ה30K והאווטר לא יעבור את ה30Kאצלו זה 460+190 יחד 650K שזה הרבה מעל המותר
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים חוקים חוקים, אבל עם כזאת כוסית עזבו אותכם תנו לו להשאיר זו החתימה יפה ממש, וזו לא פעם ראשונה שאני אומר אתזה! וכדי שלא יגידו שזה פוסט ספאם, בקשר לנושא אולי המחשב החוצפן ראה את הכוסית מהחתימה של ג'יגהביט ונדלק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.