עבור לתוכן

Quake 4 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

All you team-play Battlefield/F.E.A.R. newbies don't know much when it comes to playing professionally because the vast majority of your fanbase play for fun.

מעניין באמת איך הגענו למסקנה שמשחקים זה בשביל הכיף...

זה כל כך עצוב שהוא מגדיר את עצמו professional player...לא, רגע, זה יותר עצוב שבכלל יש מושג כזה שחקן מקצוען.

לרקורד - אין לי מושג איך Q4 כי לא שיחקתי(9600פרו)

• תגובות 283
  • צפיות 34k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא מגדיר את עצמו גיימר מקצועי משום שהוא משתתף בCPL וכו' כנראה ::)

פורסם

למה איכות אולטרה מראה אזהרה הוא מיתכוון לראם או לכרטיס מסך 500 מגה בייט? :s05:

פורסם

כרטיס מסך .... אבל עקרונית אפשר לשחק על אולטרה גם עם 256 mb רק שהם צריכים להיות מאוד מהירים ;)

פורסם

לי אישית זה קורס כול פעם אם אני שם על אולטרה

קורס ישר אחרי הטעינה

פורסם

בתור אחד שעבר כמעט על כל מנוע FPS שקיים, (ובמיוחד על אילו של ID) כמו מס' אנשים "מנוסים" שמשתתפים בתראד הזה, אני חייב להודות שזאת הפעם הראשונה שאני מתאכזב מהגראפיקה שמציג מנוע של ID ביחס לדורו.   אני רואה של-DOOM3 יש גראפיקה *הרבה* יותר טובה מזאת של Q4, למרות שמדובר באותו המנוע.

Raven לקחו את המשחק לכיוון אחר, ודאגו שיתאים גם לאילו עם כרטיס גראפי חלש יותר. שזה מצויין להכנסות ולמעריצים הרבים.

המפות דיי משעממות מבחינת ארכיתקטורה (או איך שמאייתים את זה), האפקטים לא ממש מרשימים, רמת הפירוט ירודה, ובכלל, זהו ניצול מינימלי של המנוע. רואים שהייתה השקעה גדולה יותר על D3, מבחינת גראפיקה לפחות.  אומנם לא שיחקתי הרבה ב-Q4, אבל זה הרושם הראשוני שקיבלתי.

בתור Quaker, אני יודע שהגראפיקה לא ממש משחקת תפקיד פה.  שמתי לב שגם שיפרו את הפיזיקה וה-"ragdoll", אבל עדיין, כל הצוות הזה שנדבק לי לתחת וגונב לי את ה-frag'ים ממש מעצבן.  אם אתה לא לבד זה לא Quake!

ה-MP נותן הרגשת QUAKE3 טהורה, אבל רק מאחר ומדובר בשיחזור של 1 ל-1, עם מנוע חדש אשר לא מנוצל עד תום.

הייתי מגדיר את המשחק הזה בתור דיסק מעריצים של "נוסטלגייה" משוחזרת, כאשר בהפרש של 6 שנים (מאז Q3) - ההבדל הטכנולוגי במשחק הרשת שואף ל-0.

אני כמובן ימשיך לשחק ב-SP במטרה לחזור בי.  לא קל ללכלך על משחק שכל כך אהבתי.

זה אמור להיות משחק כיף, ואני משתדל להדחיק את עניין אי ניצול פוטנציאל המנוע, אבל זה קשה לאחר ציפיות גדולות שהיו לי.

משחקים חדשים בדרך כלל דורשים יותר מהחמחשב המתיישן, אבל אם לא יידרשו - נשאר במקום.

כמובן שאני מדבר ביחס למשחקים חדשים אחרים, אבל ככה בכלליות, הגראפיקה סבבה.

פורסם

^^

לא שיחקתי במשחק, רק ראיתי תמונת (9500) אבל זה בדיוק מה אני חושב על הגרפיקה.

לי זה גם נראה כמו צעד אחורה לעומת דום 3 (גם הטקסטורות פה נראות לא טוב במיוחד...)

אני זוכר שדום היה הרבה יותר מפורט מזה.

פורסם

המשחק יעבוד ב 6600?

1280*1024 AA*2 AF*8??

פורסם

המשחק יעבוד ב 6600?

1280*1024 AA*2 AF*8??

יעבוד.

פורסם

רק רציתי ליידע שהמשחק עובד מצוין על המחשב הישן יותר שלי AthlonXP1800

512MB RAM

9500Pro 128MB AGPx8

פורסם

רק רציתי ליידע שהמשחק עובד מצוין על המחשב הישן יותר שלי AthlonXP1800

512MB RAM

9500Pro 128MB AGPx8

יעבוד אבל על הגדרות נמוכות :xyxthumbs:

פורסם

מישהו יודע איפה נימצא המסמך של ההגדרות אני רוצה לשנות את הריפרש רייט ברזולוציה מסוימת תודה לעונים

פורסם

לבעלי 9200 ודומיו

אל תתאמצו בכלל, המשחק פועל על 9 FSP במקרה הטוב, ועל 2-1 במקרה הגרוע :-X. מזל שלא קניתי את המשחק, אולי אני אחזור אליו אחרי שאשדרג כרטיס מסך בעוד כמה חודשים.

פורסם

יעבוד אבל על הגדרות נמוכות :xyxthumbs:

::)

DEADBYDAWN

יש לי מחשב דומה, על איזה הגדרות אתה מפעיל אותו טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים