עבור לתוכן

החלפתי לוח אם והטמפ' של המעבד עלתה בטירוף!

Featured Replies

פורסם

עד לפני שבוע היה ברשותי לוח אם מדגם P4S800 והחלפתי אותו ל-P4S800D-X (בשביל הדואל צ'אנל בתוספת כסף קטנה), הלוח חדש ומעודכן לגירסת הביוס האחרונה (1005).

בכל מקרה, יש ברשותי מעבד עם ליבת נורט'ווד הקרה שהיה באמת קר בלוח הקודם, 25 במנוחה ו-41 במאמץ :xyxthumbs:... ואלה טמפרטורות אמתיות, ההטסניק היה קריר!

ועכשו עם הלוח החדש הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 35 מעלות במנוחה  (זה מנוחה זה??) ו-49 מעלות במאמץ (סכנה למעבד)  :kopfpatsch:... וההטסניק *חם* בהתאם לטמפרטורה...

יש לי במארז מלא מאווררים מסודרים כדי להזרים אויר בכל המארז וזה מה שעזר לי לשמור על טמפרטורות מצויינות עד לפני החלפת הלוח!

השאלה שלי היא, מה גרם לחימום המעבד בצורה כל כך דרסטית? ואיך אני פותר את הבעיה?  ??? :s05: :-X

פורסם

25 מעלות במנוחה זה לא כ"כ הגיוני

אלא אם אתה עם מזגן בחדר

דווקא הטמפ' החדשות הגיוניות יותר

פורסם

טוב שלא הגזמת.... 49 מעלות זה ממש לא סכנה למעבד... ו 39 מעלות זה לא ממש גבוהה...

פורסם
  • מחבר

יש מזגן בחדר...

בכל מקרה, למה אני צריך לקבל עוד 8 מעלות למעבד שלי?? את ה-8 מעלות האלה הייתי יכול לנצל לאובר ל-3 ג'יגה הרץ (דבר שעוזר לי במשחקים מאוד) או לשימרת המעבד קר!

וזה היה 25 מעלות באמת,ההטסניק היה ממש ממש קר, ואל תדאגו יש ארטיק סילבר 5 ככה שהחום עובר בצורה טובה להטסניק....

פורסם

עם מזגן אני מקבל טמפרטורות של 28 מעלות במנוחה ו-40 ומשהו במאמץ. אבל אני לא אוהב שקר.... :-\

אולי הלוח שלך נותן יותר מידי מתח למעבד?

אולי הלוח שולט במאוורר של המעבד ומאט אותו, שלא כמו הלוח הקודם?

פורסם

נראה לי 2 דברים הגיוניים:

1. החיישן הקודם זייף טיפה , כי הטמפ הנוכחיות נראות קצת יותר סבירות.

2. בזמן זהחלפת את הלוח הפרדת בין המעבד לסינק? אם כן יש מצב שהמשחה הטרמית הלכה פארש וצריך למרוח מחדש...

פורסם
  • מחבר

1) גם אם הוא זייף קצת, ההטסניק היה קר יותר...

2) כן, בוודאי שהפרדתי, אבל באותה הזדמנות ניקיתי את ההטסניק ואת המעבד ואז מרחתי מחדש... גם עם ארטיק סילבר 5...

:)

פורסם

הלוח הקודם היה גם מעודכן לגרסאת הביוס האחרונה?

אני שואל כי אם לא אז יכול להיות שהתכונה של להחליש את המאוורר, לא הייתה כלולה או שהעלו את טמפ הסף...

אם הביוס היה מעודכן , אני לא חושב שאמור להיות הבדל בין הלוחות...

פורסם
  • מחבר

כן, גם הלוח הקודם היה מעודכן לגירסה האחרונה שיצאה לא מזמן...

ומהירות המאוורר לא השתנתה... נשארה על 2400-2500 סיבובים לדקה...

פורסם

אם ככה, אז בוא נלך לישון, ונדבר עם עוד אנשים מחר בבוקר,

פשוט ב3 בבוקר זה קצת בעייתי, אז עשינו עסק, מחכים להיום מאוחר יותר בבוקר? ;)

פורסם
  • מחבר

אם ככה, אז בוא נלך לישון, ונדבר עם עוד אנשים מחר בבוקר,

פשוט ב3 בבוקר זה קצת בעייתי, אז עשינו עסק, מחכים להיום מאוחר יותר בבוקר? ;)

סבבה...

בטח אני יקום ב-3 בצהריים אז כבר נדבר  ;D

לילה טוב  :sleep:

פורסם
  • מחבר

התעוררתי, אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי...

בתודה מראש, ברק. :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים