עבור לתוכן

המחשב פשוט לא עולה.. הלך הספק כוח?

Featured Replies

פורסם

אני לוחץ על ההפעלה והוא פשוט לא עולה.

זה כנראה הספק שנשרף.. יש לי כרגע:

2.4GHZ אינטל

512MB

9600PRO

על איזה ספק כדאי ללכת? והאם הוא נשרף או שאפשר לתקן אותן?

פורסם

ספק (במיוחד גנרי) לא מתקנים

יכול להיות שהלכו עוד דברים חוץ מהספק

ויכול להיות שהספק בכלל לא הלך

נסה להפעיל אותו בלי ששום דבר מחובר אליו ע"י קיצור של הכבל הירוק ואחד השחורים בפלאג שמתחבר ללוח אם (20 פינים)

פורסם
  • מחבר

לא אני בטוח שזה הספק כמעט

הוא ממש רתח אחרי זה.. בחיים הוא לא היה ככה.. נגעתי מאחורה שם זה ממש היה מטורף והחלקים האחרים נראים בסדר

פורסם

שמע ספקים לא יקרים

אבל אמרת שהוא היה חם מאוד

עם אין לך אחריות וממילא תיקנה ספק אז תפתח אותו ותיראה עם לא היתפוצצו קבלים בפנים והוא ניראה תקין תיסתכל על הפיוז ארוך עגול מזכוכית עם כיסוי מתכת בצדדים ובאמצע יש חוט מתכת עם הוא אינינו תנסה להלחים פיוז אחר

אני עשיתי את זה כבר לפחות 5 פעמים במחשב הישן שלי

תיזהר שאתה פותח אותו שלא יהיה מחובר לחשמל ולא לדחוב אצבעות הוא עלול להיות טעון עדין כעיכרון זה לא סיפור רציני

אהה כן.... תעיף מבט מומלץ עם פנס על הלוח אם תיסתכל על הקבלים שהם לא נפוחים למעלה ו/או יוצא מהם נוזל

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני אקח את המחשב לטכנאי.. לא איזה אפס אל תדאג אני לא דפוק

אני לא ממש רוצה להתעסק בזה ולהרוס עוד.

כל מקרה איזה ספק לבקש?

פורסם
אני חושב שאני אקח את המחשב לטכנאי.. לא איזה אפס אל תדאג אני לא דפוק

החלטה שלך עם כבר אתה הולך סתכל בכל זאת על הלוח אם שהכל בסדר איתו כי מנסיון שלי ..קבלים יכולים להידפק בו להיתנפח להיתפוצצך וכדומה
אני לא ממש רוצה להתעסק בזה ולהרוס עוד.
כבר הרוס ועם קצת חוש תכני לא תהרוס שום דבר בסכהכל תפרק תיסתכל תיראה מה קורה ביפנים

(תוציא מהחשמל קודם) לפעמים להחליף פיוז מסכן יכול לחסוך מאות שקלים (לא תמיד)

כל מקרה איזה ספק לבקש?
:nixweiss: לא מבין בזה בעיקרון 300W 350W כמו שהיה לך לגבי סוג תישאל פה בפורום תלוי מה התקציב

שוב אני ממליץ תבדוק את הלוח שהוא לא נידפק וגם עם זה לא סוף העולם

אצלי במחשב הישן נישרפו הקבלים והלחמתי חדשים והמשיך לעבוד עוד שנתיים ועדין עובד אצל אחי

פורסם

אם אתה לוחץ ולא קורה כלום יכולים להיות כמה סיבות,רק לפני כמה ימים באתי להרכיב מחשב למישהו,והוא לא עלה...זה היה כבל החשמל שהיה פגום,החלפתי והופה.

פורסם
  • מחבר

אהה תודה

אני אגיד לו לבדוק גם את הכבל שמחבר את הספק לחשמל :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים