פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים שלום לכולם. אני עומד לקנות מעבד AMD Athlon 3000+, אני לא מתכנן לבצע OC, ככל הנראה אני מתכנן לקנות X800GTO, שיוסיף לא מעט לחום הכללי בקיצור, הייתי רוצה המלצות ל: - קירור המעבד. - 2 מאווררים למארז ושיהיה מ-KSP. תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים Case FAN + LED x3 Color X2 Thermaltake Sonic Tower Fanless CPU cooler אם התקציב מאפשר תוסיף לו מאורר 120 יהיה טוב יותר תתחדש
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר Case FAN + LED x3 Color X2 Thermaltake Sonic Tower Fanless CPU cooler אם התקציב מאפשר תוסיף לו מאורר 120 יהיה טוב יותר תתחדש -המארז שלי סגור לגמרי - אין חלון - אז אין צורך ב-LED-ים -על איזה מאוורר 120 אתה מדבר? - ואיך ה-Sonic Tower Fanless? הוא טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים זה מה שהתכוונתי.. מאורר 120 לשים על הסוניק כדי שהוא יהיה יותר טוב... עם מאורר הוא משתווה ל TT BTאז קח מה שיש שם לא משנה איזה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יש (או לפחות היה להם) מאוררים של everpower די חביבים ודי שקטים ב-20 שקל לאחד
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים כל עוד אתה לא עושה אוברקלוקינגאין צורך בקירור נוסףהקירור סטוק+המאווררים שבאים עם המארז (אפילו אם זה רק אחד) יהיו מעל ומעברוהעובדה שיהיה במארז X800 GTO לא משנה.
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר כל עוד אתה לא עושה אוברקלוקינגאין צורך בקירור נוסףהקירור סטוק+המאווררים שבאים עם המארז (אפילו אם זה רק אחד) יהיו מעל ומעברוהעובדה שיהיה במארז X800 GTO לא משנה.אז כדאי לי להישאר רק עם האיוורור שישימו לי על המעבד וזהו?)כי הבנתי שהם אין להם מעבד Boxed והם שמים משהו אחר(והמארז עצמו- הוא בא כבר עם 2 מאווררים? )אני קונה את ה-Compucase עם ה-400W)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הם שמים משהו חליפי, פלוס מינוס כמו הסטוק.הCOMPUCASE אמור לבוא עם מאוורר אחד של 120 (יכול להיות ששם שמים שניים)זה יהיה מצויין בלי אוברקלוק (גם אם זה "רק" עם מאוורר אחד).
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר השאלה היא אם המשהו החליפי הזה טוב בכלל ואם לא כדאי להתעקש על משהו ספציפי...וכן - דיי חשוב לי לדעת אם אני מקבל מאוררים של 120 על ה-compucase או שאני צריך לקנות 2....
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים המאוורר החלופי יהיה מצוייןאתה מקבל לפחות מאוורר אחד והוא יהיה מספיקאם בכל זאת תרצה (ואין סיבה), תמיד תוכל להוסיף עוד אחד
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר וחוץ מהמאוורר של המעבד, לא כדאי להוסיף עוד 2 מאווררים קטנים למארז?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מאוורר של המעבד אתה מקבלמאוורר אחד (לפחות) למארז אתה מקבלזה כבר מספיקיש סיכוי שתקבל 2 מאווררים במארזאבל גם אם תקבל רק אחד (חוץ משל המעבד) זה יהיה מספיק
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים הם שמים משהו חליפי, פלוס מינוס כמו הסטוק.אני קניתי מהם -box - יש על המאורר מדבקה של amd
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.