עבור לתוכן

מתלבט בכרטיס מסך ב700 שקל

Featured Replies

פורסם

היי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ביחד עם מחשב ..חדש..

אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה 1100 שקל על כרטיס מסך GT ..

בדקתי יש את אלו:

?RADEON 9600XT 256MB

? - שעולה 640 ש"ח

256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)6600

של גיגה ביט עולה 670 שקל

עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים

אם יש לכם עוד כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים הזה אנו תנ ו

פורסם

מחשב חדש?

באיזה חיבור אתה צריך את הכרטיס מסך? AGP או PCI-E ?

Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card - עולה 560 ש"ח בלבד.

פורסם

הראדון הזה הוא רק AGP ה6600 הוא PCIEXPRESS, אז תלוי בלוח אם שלך...... יש לך בעוד 150 שקל אם אתה מוכן GG000GT (כתבתי בטעות G והשארתי נראה יפה  :lol:) של INNOVISION באיזה חנות אני לא מוצא אותה חפש בZAP  :silly:

פורסם
  • מחבר

אם מחשב חדש אז מן הסתם אני אקנה לוח-אם PCI-E זה עדיף לא? זה עובד הבנתי*16 בעוד AGP *8 הכי גבוה

אבל ה 6600 GT הוא רק 128 מגה ביט.. הכרטיס עצמו מצוין אבל אני לא מבין למה לקנות כרטיס עם זיכרון כזה נמוך..

אני מעדיף משהו עם 256 מגה ביט עובד על PCI-E בסביבות ה 700

שוב פעם

עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים

כרטיס ב 700 שקל אני מאמין יריץ לי עכשיו ולתקופות הקרובות תמשחקים כמו שצריך

פורסם

ידידי אישית הייתי ממליץ לך לחכות עוד קצת ולקחת את הX800GT 256MB\256BIT GDDR3 של PC מחירו ב50ש"ח+- גדול יותר אך נותן תמורה גדולה יותר

פורסם

אבל ה 6600 GT הוא רק 128 מגה ביט.. הכרטיס עצמו מצוין אבל אני לא מבין למה לקנות כרטיס עם זיכרון כזה נמוך..

כי הוא פשוט לא צריך יותר, הוא לא חזק מספיק בשביל לנצל את ה128 מגה הנוספים.

פורסם
  • מחבר

וכמה הוא עולה עכשיו..

שוב פעם אני קונה מחשב השבוע או שבוע הבא כנראה לא איכפת לי גם 800 שקל נגיד איזה כרטיס הכי משתלם לקחת ומאיפה

תודה

פורסם

בתקציב של עד 800 שקל, מומלץ לקחת את ה-6600.

אבל אם תוסיף עוד 200 שקל תוכל לקנות את ה-6600GT או אפילו למצוא באיזה דיל את ה-X800GT 256MB.

כמובן שאת המחשב לקנות עם PCI-E ולא AGP.

ועוד עצה, נפח הזכרונות של הכרטיסים הוא לא מידה לכמה שהם איכותיים - ישנם הרבה מאוד כרטיסים עם 128MB שהרבה יותר איכותיים מכרטיסים עם 256MB, אז אל תבחר כרטיס על פי נפח הזכרונות, אלא ע"פ בקר הזכרונות, סוג הזכרונות ומהירות השעון של הזכרונות ושל הליבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים