פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600עם יציאת טלווזיהs-video 7 pinאני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאתrca(כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה)קניתי מתאם לכרטיס מסך7 video pin to rcaויש לי כבלrcaשמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסךעכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולךרציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר ממ הצבעים לא טובים כמו שאתה מעלה את המסך עם הרצ' נמוך מידי תמונה דפוקה בקיצור
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים תעלה תמונות של ההגדרות שהדגרת...תנסה להחליף דריבר לעדכני יותר.תנסה להחליף כבל או מתאם. לי יש ATI 9250 גם עם יציאת 7 פינים אבל אני קיבלתי כבל שיש לו 7 פינים בצד אחד ו-4 פלאגים של כניסות ויציאות בצד שני.תבדוק אם גם לך יש כבר כזה שמחבר ישירות, כי לפי דעתי המתאם גורם לבעייה.
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מחבר תעלה תמונות של ההגדרות שהדגרת...תנסה להחליף דריבר לעדכני יותר.תנסה להחליף כבל או מתאם. לי יש ATI 9250 גם עם יציאת 7 פינים אבל אני קיבלתי כבל שיש לו 7 פינים בצד אחד ו-4 פלאגים של כניסות ויציאות בצד שני.תבדוק אם גם לך יש כבר כזה שמחבר ישירות, כי לפי דעתי המתאם גורם לבעייה.יכול להיותתודה רבה!
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים עוד משהו ששווה לשים לב אליו:אם התמונה של ה-desktop לא משהו - זה נפוץ מאוד ואין מה להתרגש.תבדוק איך התמונה כאשר אתה מקרין סרט.אצלי רואים את ה-desktop חרא, אבל כשאני מקרין סרט רואים אותו מעולה, אז אין ממש בעיה.
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר עוד משהו ששווה לשים לב אליו:אם התמונה של ה-desktop לא משהו - זה נפוץ מאוד ואין מה להתרגש.תבדוק איך התמונה כאשר אתה מקרין סרט.אצלי רואים את ה-desktop חרא, אבל כשאני מקרין סרט רואים אותו מעולה, אז אין ממש בעיה.לא אחיאני יודע שאני לא יקבל תמונה חלקה כמו במחשבאני מקבל תמונה ממש ממש לא טובה
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים לא אחיאני יודע שאני לא יקבל תמונה חלקה כמו במחשבאני מקבל תמונה ממש ממש לא טובהאתה מדבר עכשיו על התמונה של ה-desktop או על התמונה כשאתה מקרין סרטים?|תמונה ממש לא טובה" זו הגדרה מאוד סובייקטיבית, אז תנסה לראות איך זה כשאתה מקרין סרטים ותראה אם הבעיה עדיין קיימת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.