פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים זה לא בדיוק רקע אבל בדיוק היום עשיתי את זה, סרטון קטן שעולה עם הפלאפון...לעשות Save target as...http://ravid.topcities.com/mot_powerup.zipפלאפון: מוטורולה E1000.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים SK5000 משתנה עם התמונות הבאות כמובן שנכללות פה תמונות פורנו אבל בגלל חוקי הפורום אני נמנע מלהעלות אותם
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים נוקיה 6230החתימה שלי (סרוקה) ולידה הקעקוע שיש לי על היד - זה נראה הרבה הרבה יותר טוב במכשיר עצמו מאשר על מסך מחשב.יש עוד גרסה, שבמקום החתימה שילבתי שם תמונה של חברה שלי.אגב, מישהו יודע איך אני מעיף/עורך את הכיתובית של סלקום ?זה רשום לי פעמיים - פעם בגדול וקצת מתחת לזה בקטן - cellcomאיך אני מעיף או עורך את זה ? תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים של מה הסמל הזה ?מזכיר את הסמל של השייטת בחה"י...מצורפת תמונה שפותח התארד לא יבכה לי...(מרוצה?!)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר לאף אחד פה אין סדרה 40??טוב אני אשתף אחד מסדרה 40VATOS-LOCOS אל תעשה פה הקפצות... זה העלאה של תמונות לא דיבורים...[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.