עבור לתוכן

עזרה, מחפש לוח אם הכי הכי חדש בדגם GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

לצ'יפסט אכן יש חיישן טמפ'

וגם אצלי בלוח (K8NF-9) יש 70 מעלות

אבל הלוח תוכנן לזה, אין לך מה לדאוג

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין מצב שזה 70 מעלות גם לי את הלוח K8NF-9 וגם אני רואה את ה70 מעלות אבל זה לא של צ'יפסט. :kopfpatsch:

יש גם את הטמפ' של 25 מעלות שזה נראה יותר הגיוני ואם תבדוק בSANDRA אז תראה שזה שכתוב שם BOARD TEMPRATURE.

פורסם

לי יש את ה70 25 ו32 כך בכל תוכנה חוץ מהEASY ששם זה רק 32

פורסם

טוב אז נראה לי שכולם כאן מדווחים על 70 מעלות מה שכנראה לא הגיוני.

גם לציפסט יש עומסי עבודה והיות והקירור פסיבי ללא בקרה היה צריך להיות שינוי בין מצב IDLE למצבי עומס.

אני מקווה שתוך יום ימיים אקבל תשובה מוסמכת בענין ואחלוק אותה כאן בת'רד.

פורסם

נכון זה באמת לא משתנה אפילו לאחר OC (קליל 200 MHZ)

פורסם

יכול להיות שהפרוב שיש שם לא יכול לקרוא יותר מ70 מעלות...

פורסם

אני אומר לך בכל תוכנה זה תקוע על 70 זה לא קשור לתוכנה

פורסם

פרוב=חיישן הטמפ'->probe

פורסם

תתעלם מהקריאה הזאת. אם התוכנה של היצרן לא מסוגלת\תוכננה לקרוא את טמפ' הצ'יפסט, לדעתי אין לך מה לדאוג. בנוסף, עצם העובדה שהטמפ' נשארת קבועה באזור 70 מעלות, ללא כל שינוי מרגע ההדלקה ל-"full load" רק מחזק את ההשערה שאין חיישן כלל והקריאה המתבצעת ע"י תוכנות "צד-שלישי" הינה מוטעית...

פורסם

^^^^

אני יחזור אליך עם תשובה ברגע שהמארז החדש שלי יגיע...עוד מקס' שבוע.

פורסם

טוב, הבטחתי לחזור עם עדכון וחזרתי.

קיבלתי תשובה מהתמיכה של Gigabyte שאין בלוחות של GA-K8N חיישן טמפרטורה לצ'יפסט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו טמפרטורה.

השאלה היתה לגבי הלוח שלי K8N ultra-9 אבל אני מניח שכל לוח שלהם מהסדרה שמראה 70 מעלות פשוט לא מכיל חיישן.

As to the problem you mentioned, in fact, according to the M/B spec, this M/B GA-K8N Ultra-9 does not provide the chipset temperature with any sensor. We are sorry that we are not sure how the 3rd party S/W detects the chipset temperature because the S/W was not provided by GIGABYTE. We would suggest you to check the air circulation inside your chassis first. If the system is working normally, you should not need to worry about it.

אז מספק עם הסיפר שהלוח מתחמם פשוט אין חיישן.

ניתן להתקין חיישן אם רוצים או פשוט להרכיב מאוורר.

פורסם

אין מצב שזה 70 מעלות גם לי את הלוח K8NF-9 וגם אני רואה את ה70 מעלות אבל זה לא של צ'יפסט. :kopfpatsch:

יש גם את הטמפ' של 25 מעלות שזה נראה יותר הגיוני ואם תבדוק בSANDRA אז תראה שזה שכתוב שם BOARD TEMPRATURE.

למה אין מצב? נגעת פעם בצ'יפסט? אני נגעתי וזה לא היה ממש נעים

פורסם

גם הצ'יפסט שלי מקורר פאסיבית (היה עד לפני יומיים) והגיע לטמפרטורות בהן לא היה ניתן לגעת בו מבלי לחטוף כוויה.

קירור כרטיס המסך שלי "פולש" לתחום הצ'יפסט לכן לא יכולתי לשים מאוורר באמצעו אלא רק בצד, אז כרגע יש מאוורר של ABIT שמחובר לצ'יפסט עם שני ברגים רק

כשחצי מהמאוורר נמצא על הצ'יפסט וחצי באויר, אבל האויר שלו עדיין מקרר. בכל אופן, הוא מסתובב על 4500 סל"ד, שקט לגמרי והוריד את הטמפ' של הצ'יפסט

לדעתי למשהו כמו 40 מעלות, לא יותר. אחרי שהוא היה אכן על סביבות 70 מעלות.

בקרוב אני מקבל חיישן טמפרטורות ואני אוכל לומר כמה בדיוק :)

פורסם

tratz,

זה באמת יהיה רעיון טוב לשים שם חיישן. מאוד מעניין אותי מה הטמפרטורה שם באמת.

אל תשכח לעדכן אותנו

פורסם

קיבלתי תשובה מהתמיכה של Gigabyte שאין בלוחות של GA-K8N חיישן טמפרטורה לצ'יפסט ולכן אי אפשר לקרוא ממנו טמפרטורה.

אז מספק עם הסיפר שהלוח מתחמם פשוט אין חיישן.

tratz, באמצעות מה אתה בודק את הטמפ' של הצ'יפסט? (אני מאמין ש- Sandra..)

shlomom, איך אתה מסביר את זה, שסנדרה תמיד הראתה לו טמפ' צ'יפסט של 70, ורק בגלל שהוא שם פתאום מאוורר על הצ'יפסט, סנדרה פתאום הראתה 40 מעלות?!

ה- CPU2 Tenperature חייב להיות זה שמייצג את טמפ' הצ'יפסט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים