פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים אז ככה מחשב של אחי עושה בעיות ככה יש ריח של שרוף מהספק אבל הוא עובד במחשב נידלק הסידירומים לא עובדים 1 סידירום רגיל 2 צורב ו Rdisk sata ה Sata עובד הסידירומים לא עובדים זיכרון בסדר כרטיס מסך בסדר חבר אומר שהספק דפוק ספק זול של 300Wמה אתם אומרים זה הספק ליקנות חדש..?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר בתיכנון שלו זה גם ככה ליקנות אחד חדש ואיכותי אבל מה אתה אומר לפי מה שאני מתאר אתה אומר זה הספק?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים שמע....אם אתה רואה עשן יוצא מהספק וריח של שרוף, זה בטח לא הסידירום.המחשב לא עולה, נכון?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר עולה יש ווינדוס יש הכל אגב איך שאני כבל חשמל לאחד הסידירומים המנורה האדומה של המחשב נידלקת ולא מפסיקה כילו המחשב חושב כל הזמן
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר כן עכשיו יש איזה בדיקה שאפשר לעשות לספק אולי עם אבומטר(רב מודד)או משהו כזה את הסידירומים אני יחבר אצלי ויראה עם הם עובדים
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים תנסה להחליף את החיבור חשמל של הסידירום לאחד האחרים שיוצאים מהספק (לא על אותו חוט)
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים כנרה שרק חלק מסויים בספק נשרף והשאר עובד בסדר (או שיש קצר בתוכו ולכן החלק המקוצר לא מעביר חשמל לרכיבים).תחליף ספק ותזהר שהוא לא ישרוף לך משהוא אחר שם כמו את הלוח אם...
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר כנרה שרק חלק מסויים בספק נשרף והשאר עובד בסדר (או שיש קצר בתוכו ולכן החלק המקוצר לא מעביר חשמל לרכיבים).תחליף ספק ותזהר שהוא לא ישרוף לך משהוא אחר שם כמו את הלוח אם...כן גם אני חשבתי על זה אני יביא ספק חילופי ואני יבדוק אתזה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מחבר יכול להיות שזאת הבעייה שסידירום צורב של LG לא עובד ועושה את הבעייה חיברנו במחשב שלו ולא וחיברנו במחשב שלי וגם לא עובד יכול להיות שהוא גרם הכל בהלגן !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.