עבור לתוכן

הלך לי HD חדש (חצי שנה) של WD

Featured Replies

פורסם

כן כן, הלך ההארד דיסק שלי והיה לי בו את כל התיכנות שלי (שווי של כמה עשרות אלפי שקלים...) עכשיו, השאלה שלי היא כזו:

ממי אני מקבל את האחריות (זה WD בן מקסימום שנה).

איך לעזאזל הוא נהרס ? עשיתי שלא יעשה קיבוץ קבצים וזה גרם לזה שכל הקבצים יהיו מפוצלים, אז עשיתי איחוי דיסק, השארתי אותו כל הלילה (עבד המון המון שעות קשה...) ושהתעוררתי סגרתי את האיחוי (הוא לא גמר...) וסגרתי את המחשב. חזרתי, החלפתי ראם (לקינגסטון) והHD לא עבד. חיברתי אותו למחשב השני, אני מגלה שהמסמרים האלו שיש לו למטה רותחים, ממש שרפו לי את האצבע. ואז סגרתי את המחשב, אני מדליק שוב ופוף, הHD לא מגיב, לא מסתובב ולא מזוהה. יש סיכוי שזה יסתדר מתי שהוא ? בבקשה תגידו שכן :[

ושוב, ממי אני מקבל את האחריות (כתוב עליו שיש אחריות, אבל אני לא יודע ממי).

פורסם

אני ממש מצטער אחי אבל נראה לי שהלך לך ההרד דיסק, נשרף... :angryfire:

אני ראיתי באיזה עיתון שיש איזה חברה שיכולהלהציל מידע משרפות/שיטפונות ועוד... שווה בדיקה

פורסם

אתה מקבל את האחריות מהחנות שממנה קנית את ההרד דיסק ...

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער אחי אבל נראה לי שהלך לך ההרד דיסק, נשרף... :angryfire:

אני ראיתי באיזה עיתון שיש איזה חברה שיכולהלהציל מידע משרפות/שיטפונות ועוד... שווה בדיקה

כן, ביררתי מחברה אחת כזו, רוצה 2000 שקל לכל GB :|

פורסם

^^^

jUSES CHRIST!!!!  כל כך הרבה

נ.ב: כמה GB היו לך עליו? :screwy:

עריכה:

הוא נמצא בביוס?

אם ן אז יש את התוכנה SPINRIGHT שהיא יודעת לתקן כן מייי סקטורים פגומים בהרד-דיסק... בפרטי אם אתה רוצה להשיגה.... ::)

פורסם

אם הוא כבר התקרר, שווה לחבר אותו שוב ולנסות.

אולי יהיה לך מזל. (למרות שאני בספק)

בלי להשמע ציני או ביקורתי, אבל איך יש לך מידע בשווי עשרות אלפי שקלים בלי גיבוי?

בכל מקרה, להבא תזכור שצריך לאוורר את המחשב.

אני מניח שאתה השארת אותו דולק כמה ימים לפני שזה קרה?

פורסם
  • מחבר

אם הוא כבר התקרר, שווה לחבר אותו שוב ולנסות.

אולי יהיה לך מזל. (למרות שאני בספק)

בלי להשמע ציני או ביקורתי, אבל איך יש לך מידע בשווי עשרות אלפי שקלים בלי גיבוי?

בכל מקרה, להבא תזכור שצריך לאוורר את המחשב.

אני מניח שאתה השארת אותו דולק כמה ימים לפני שזה קרה?

בואו נראה, הוא עבד כמה ימים.. יומיים אבל לא הHD הזה, הHD השני עבד... ויש על הHD הזה מאוורר 120 ששואב אוויר מבחוץ ישר אליו..

וכן, מה לעשות, אני לא יכול לגבות כל יום את המידע שיש לי שמתעדכן יומית...

פורסם

אם באמת התוכנותשעליו שוות לך "עשרות אלפי שקלים" ואין לך גיבוי

אז משתלם לך לפנות לחברת שיחזור שתשחזר לך את המידע

פורסם

בואו נראה, הוא עבד כמה ימים.. יומיים אבל לא הHD הזה, הHD השני עבד... ויש על הHD הזה מאוורר 120 ששואב אוויר מבחוץ ישר אליו..

וכן, מה לעשות, אני לא יכול לגבות כל יום את המידע שיש לי שמתעדכן יומית...

נראה לי אתה סתם מקשקש.... אם באמת היה לך מידע ששווה אלפי שקלים היית עושה הכל כדי לגבות- אם לא כל יום אז כל פרק זמן מסויים, או לפחות איזה RAID על שני הארדיסקים....

פורסם

בלי שום קשר לשווי המידע שעל הדיסק הקשיח, יש אפשרות לעשות ניסוי בעלות כמה מאות שקלים שעלול לאפשר לך להוציא את המידע.

אתה אומר שכאשר אתה מחבר אותו לחשמל, הוא לא מתניע - כלומר הלך המנוע. אם הלך המנוע, יש סיכוי לא רע שהפלטות המכילות את המידע עדיין במצב טוב.

מה שעושים, קונים דיסק קשיח זהה להוא שהיה לך.

בחדר נקי מאבק ואטום (!) מפרקים את 2 הדיסקים הקשיחים, ומעבירים את הפלטות עם המידע מהדיסק הישן לדיסק החדש. סוגרים ומחברים למחשב.

במידה וזה עובד, מגבים מייד את המידע מהדיסק, לדיסק אחר, ואז אפשר לזרוק את 2 הדיסקים לפח.

פורסם

בלי שום קשר לשווי המידע שעל הדיסק הקשיח, יש אפשרות לעשות ניסוי בעלות כמה מאות שקלים שעלול לאפשר לך להוציא את המידע.

אתה אומר שכאשר אתה מחבר אותו לחשמל, הוא לא מתניע - כלומר הלך המנוע. אם הלך המנוע, יש סיכוי לא רע שהפלטות המכילות את המידע עדיין במצב טוב.

מה שעושים, קונים דיסק קשיח זהה להוא שהיה לך.

בחדר נקי מאבק ואטום (!) מפרקים את 2 הדיסקים הקשיחים, ומעבירים את הפלטות עם המידע מהדיסק הישן לדיסק החדש. סוגרים ומחברים למחשב.

במידה וזה עובד, מגבים מייד את המידע מהדיסק, לדיסק אחר, ואז אפשר לזרוק את 2 הדיסקים לפח.

ואם באמת הלך כל הארדיסק (כולל המידע שהיה עליו) אז סתם זרקת כמה מאות שקלים לפח.... ::)

פורסם
  • מחבר

נראה לי אתה סתם מקשקש.... אם באמת היה לך מידע ששווה אלפי שקלים היית עושה הכל כדי לגבות- אם לא כל יום אז כל פרק זמן מסויים, או לפחות איזה RAID על שני הארדיסקים....

לבחור שמעלי זה לא תוכנות, זה תיכנות AKA ASP, PHP, MYSQL וכו'.

גיביתי את הרוב, אבל בגלל שהקוד משתנה על בסיס יומי ועכשיו חופש, עבדתי על כמה אתרים שונים שהשווי של כל אחד מהם הוא למעלה מ10,000 שקל. אני עוסק מורשה... זאתי העבודה שלי :/

לצערי הרב לא היה לי RAID מכיוון שזהו HD ATA ולא SATA...

פורסם

לצערי הרב לא היה לי RAID מכיוון שזהו HD ATA ולא SATA...

זה לא משנה, ניתן לעשות RAID גם ל-ATA, גם ל-SATA וגם ל-SCSI.

פעם הבא תעשה RAID1 ואז יהיו לך 2 דיסקים עם מידע זהה לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה, ניתן לעשות RAID גם ל-ATA, גם ל-SATA וגם ל-SCSI.

פעם הבא תעשה RAID1 ואז יהיו לך 2 דיסקים עם מידע זהה לחלוטין.

לא, לא ניתן לעשות RAID לATA...

פורסם

בטח שניתן

עם בקרי RAID...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים