עבור לתוכן

חוצפה של הספק קווי-זהב 012

Featured Replies

פורסם

תעברו לאקטקום וזהו.

עדיף לשלם 10 שקל יותר לחודש בשביל לוותר על הכאב ראש.

• תגובות 46
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות בדיקת מהירות אם אתה מחובר עם אקטקום? רק לבדוק אם הם באמת שווים משהו...

הוראות בהודעה הראשונה כאן:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144338.0/

פורסם

אני חיייב לציין כי יש גם בעיות רציניות ל אינטרנט זהב בנושא זה !!... אתרים מסוימים של אירופה לא זזים ! והם אמרו לי שיש איזה בעיה כבר יומים אני עם הבעיה הזו !

פורסם

אני בבזק בינלאומי והמקסימום שהיה לי בבדיקה הזאת היה 92 :xyxthumbs: פעם חשבתי דברים טובים על 012 אבל עכשיו זה קצת משתנה..

פורסם

בבזק בינלאומי יש גם את הבעיה הזאת והיא אמורה להפטר עד שבוע הבא .

בברק בנתיים הכול תקין ( טפו טפו )

לכול אלה עם הכבלים בלי חייגן בבזק בינלאומי שגולשים לאט - שתדעו שאם תגדירו חייגן זה אמור לעזור

ואלה שגולשים בADSL בבזק בין לאומי ויש איטיות - תשנו לסיומת הישנה שלהם וזה אמור לעזור

013 המשיכו כך :xyxthumbs:

פורסם

מוזר.. אני בבזק בינלאומי בלי חייגן והכל עובד מעולה..

פורסם

אני בנטויז'ן והבעיה הזאת גם אצלי

על הפנים פשוט

ממה זה נובע?

עומס?

יותר מדי לקוחות?

עריכה:

אגב אני כבר התחלתי לראות את זה בנטויז'ן לפני כ8 חודשים

אבל זה היה בא והולך כל הזמן

כיום זה פשוט כל הזמן..

אפילו ב 2 בלילה שאין עומס כאילו..

זבל של חברה הם נהיו..:\

פורסם
  • מחבר

012 טענו שהתקלה הזאת נובעת בעקבות שידרוג הקויים לחבילות האינטרנט החדשות שהוכנסו לשוק: 1.5M/512K-5MB/256K וכו'. הנציג טען גם שהתקלה תתפשט אצל שאר הספקיות כי הם עוברות את אותו התהליך, ולפי התגובות שלכם אני מבין שהוא די צדק!

לבנתיים, רק 013 ייצאו נקיים לגמרי והמהירויות שלהם מצוייניות.

אני מאוד מקווה שזה לא יקרה אצלהם אחרי שאתחבר, כי אז בעצם כל גולש בארץ יסבול מבעיות איטיות אצל כל ספק ולא יהיה מה לעשות בעניין עד שיסדרו את הכל (מה שאין לו זמן מוגדר!).

פורסם

אני חושב שהסטנדרטים שלכם פשוט גבוהים מדיי. בארץ קקה וזהו. אז יש לכמה אנשים שהכל עובד להם מצויין? יופי, לרוב לא עובד טוב. אתם חייבים להבין שקהל הגיימרים והאנשים שמשתמשים באופן כבד באינטרנט בארץ הוא נמוך. רוב המשתמשים שעושים טיפה יותר מלגלוש באתרים, מורידים בשיתוף קבצים, ולא ממש מזיזה להם המהירות.

אז עד שלא יהיה פה יותר ביקוש רציני לקווים איכותיים, תמיד יהיו פאשלות. וגם אז לא בטוח שהכל יהיה סבבה.

פורסם

מישהו ביקש:

ACTCOM ADSL 0.75

tracert.jpg

פורסם
  • מחבר

המהירות של אקטקום נראית טובה!

משיגים את אותה המהירות גם בברק, אבל זה בכבלים בחיבור 1.5MB (לעומת של AVATER בחיבור ADSL 750 ועוד אפלאוד נמוך יותר ב-4KB :-X).

נראה לי שאני אתקשר אליהם גם, לבדוק למבצעים ומחירים.

***רק מוזר שמהירויות שלהם בתוך ארץ טיפה גבוהות מהרגיל!

פורסם

אז זה מוזר , כי אקטקום שוכרים את הקווים שלהם מנטויז'ן

אולי בגלל שהם חברה קטנה ואין להם עומס לקוחות, אז הקו שהם שוכרים מנטויז'ן לא "עמוס" ולכן יש פינגים כאלה.

לבולי איש השלג ושגיאה 769 - זה לא קשור לספק, זאת שגיאה שאומרת שאתה לא יכול להגיע לספק

בד"כ זה אומר שהחיבור שלך לכבלים לא טוב , או שהכ.רשת או ה USB נדפקו או משהו שינה את הגדרות החייגן (ספייוור או וירוס) או חוסם אותו (פירוול)

בכל מקרה, אני לא משחק משחקי רשת , אז אני לא יודע בקשר לפינגים

אני ב-013 ללא חייגן, בכבלים על מגה וחצי

הגלישה מעולה, גם לחו"ל.

ההורדה באימיול ובביטורנט על הפנים (אבל אני לא בטוח שזה מהספקית)

פעם הייתי מוריד פרק של "LOST" בשעה וחצי, והיום הוא יורד ב 24 שעות... מאותו אתר טורנטים...

בעקרון, עוד חודש-חודש וחצי מתבצע לפי העיתונים, מיזוג בין נטויז'ן לברק, (בניהולו של נוחי דנקנר כמובן)

שלעניות דעתי, הן החברות האיכותיות ביותר בשוק, ואז אולי נראה שינוי.

אני לא יודע מה אומר המיזוג, אולי זה רק מניות ולא יתבצע מיזוג של ממש בתשתיות שלהם ובמרכזי השליטה והתמיכה וכו'.

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE, בהודעה הראשונה שלי, במשפט הראשון הבאתי לינק להודעה אחרת. שם יש לך הסברים איך לבצע בדיקת מהירות לשרת מסויים, זה ייקח לך פחות מדקה. תעשה את הבדיקה ואז תביא לכאן את התוצאות.

פורסם

אל תדאג

אני תומך טכני במקרה באחת הספקיות

אני יודע איך מבצעים TRACE :)

מצורף ה TRACE

עכשיו כמה תיקוני טעויות כלליים

PING נמוך לא בהכרח (כלומר הוא כן קשור, אבל למשל לא יהיה הבדל בין מגה וחצי ל 750, שניהם מהירים יחסית לרוחב פס הקטן שפינג תופס)

וגם אם תעשה את החבילה של ה-1 UPLOAD לחו"ל זה לא אומר בהכרח שהפינגים שלך יהיו נמוכים יותר

זה כן אומר שתעלה לחברים (בארץ) בקצב גבוהה של 1 מגה (125 ק"ב לשניה) - תלוי בקצב ההורדה של החברים ובעוד גורמים

TRACE מראה לך איך אתה מנותב ואיפה יש בעיה של זמן במעבר המידע..

יש ספקיות שנותנות תיעדוף נמוך יותר לפינגים, בשביל שחבילות המידע יעברו מהר יותר והפינג לא

זה אומר שגם אם יש לך פינג גבוהה לפעמים, המשחק זורם מהר יותר, כי המידע עובר מהר

מה שכן, הספקיות לא חשבו על זה שמעיפים אותך מהשרת בגלל הפינג, כי חושבים שאתה יוצר LAGים... :)

אגב, הממוצע פינגים שלי לשרת הזה, הוא 89 מילי שניות (בבדיקה של 50 פינגים אליו, בלי טרייס)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אם מה שאת אומר נכון אז זה יוצר בעיה, כי אני משחק רק על שרתים שמרשים לשחקנים בעלי פס רחב ובלי לאגים להתחבר!

אבל לא הבנתי משהו, הפינג נמוך יותר ככל שמהירות האינטרנט גדולה יותר, לא? אז אם תהיה לי חבילת אינטרנט עם הכלאה של 60KB אז הפינג אמור לרדת הרבה, לא?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים