פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים קבלו חידה חביבה..נתחיל בחידה חביבה מאוד...(אסור לעשות חיתוכי גובה...כאילו אמצע)1. צריל לחלק פיצה ל8 חתיכות שוות באמצעות 3 העברות סכין. בהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים חותכים לחצי, שמים חצי על חציחותכים שוב לחצי ושוב שמים חצי על חצישוב חותכים לחצי ומקבלים 8 חתיכות שוות
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים חותכים לחצי, שמים חצי על חצי חותכים שוב לחצי ושוב שמים חצי על חצי שוב חותכים לחצי ומקבלים 8 חתיכות שוות
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים i like the hida about andirna and alisha they realy hotttt like persccot @ 90000 חחחח אחלה חידה!
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים i like the hida about andirna and alisha they realy hotttt like persccot @ 90000 חחחח אחלה חידה! אבל אף אחד עוד לא פתר אותה
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים אתה רוצה להגיד לי שהפתרון שלי (מגעיל ככל שיהיה ... :) הוא לא הפתרון הנכון?
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים מה לעזאזל קורה בתר הזה... או יותר נכון ופשוט: WTF???? לא משנה יש לי רעיון: נהפוך את התרד הזה לתרד חידות ב"מטמטיקה" גברית... :lol: באמת...
פורסם 2005 באוקטובר 1820 שנים אתה רוצה להגיד לי שהפתרון שלי (מגעיל ככל שיהיה ... :) הוא לא הפתרון הנכון? לא.. אם עוד כמה זמן אני יכתוב את התשובה.. בכל מקרה התשובה שלך די קרובה
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מביאים לבחר תקודונום והוא הופך אותו ? או מזיינים את אלישה במנווש ואת אנדיראנה בתחת ? כאילו מה ?
פורסם 2005 באוקטובר 1920 שנים מביאים לבחר תקודונום והוא הופך אותו ? או מזיינים את אלישה במנווש ואת אנדיראנה בתחת ? כאילו מה ? טוב אני רואה שזה מדרדר :screwy: התשובה היא לשים קונדום על קונדום... אין לי כוח להסביר את זה אבל אם תדמיינו בראש תראו שזה אפשרי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.