פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים זה בעיה פשוטה אבל אין לי מושג למה זה לא עובד..זה מריץ לי אותה זה עושה שגיאה איפשהו ואין לי מושג איפה , התכנית אמורה להראות את המספר הכי גבוה מבין 10 מספרים וזה עושה לי איזה error משהו עם אפס בסוף אין לי מושג..זה מריץ את התכנית אבל לא עובד משום מה. תודה #include <stdio.h> void main() { int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); scanf("%d",&num); max_num=num; for(i=1;i<=9;i++) { scanf("%d",num); if(num>max_num) max_num=num; } printf("\n%d",max_num); }
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים #include <stdio.h>void main(){ int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); for(i=1;i<=9;i++) { printf("enter number\n"); scanf("%d",&num); if(num>max_num){ max_num=num;} } printf("\n%d",&max_num);}
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר ^^ זה בודק ל9 מספרים לא?עריכה: טוב ניסיתי להריץ את זה ואת מה שאני רשמתי וזה רושם בסוף אחרי שהקדתי את 10 המספרים"-14null pointer assignment"
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים Burton, שכחת לאתחל את max_num.לדעתי פותח הנושא כתב את התוכנית בצורה עדיפה (לאתחל את max_num עם הקלט הראשון) - הוא רק שכח את ה& בscanf בלולאה (כמו שציינו כבר)עריכה: Burton - יש לך & מיותר בprintf האחרון :-X
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים שניהם בודקים ל- 9 מספרים(9-1+1=9).תעשו את זה מ- 0 ל- 10 לא כולל 10, כלומר [0, 10) יצא הפוך לא משנה.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים Burton, שכחת לאתחל את max_num.לדעתי פותח הנושא כתב את התוכנית בצורה עדיפה (לאתחל את max_num עם הקלט הראשון) - הוא רק שכח את ה& בscanf בלולאה (כמו שציינו כבר)עריכה: Burton - יש לך & מיותר בprintf האחרון :-Xאני לא כותב C ככה שהיה ברור לי שיהיו בעיות בסינטקסועדיף באמת לאתחל את max_num עם הקלט הראשון אבל לעשות את זה בצורה ישירה ולא ע"י קליטה ל-num ואחר כך להעביר אותו
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים scanf היא פונקציה די טיפשה כשזה נוגע ל- type safety.את ה- types אתה מציין ב- format string.אם כתבת לה %d, אז היא מצפה לכתובת של משתנה מסוג int.אתה נתת לה את המשתנה עצמו, שהערך שלו שם יהיה הערך הראשון שהכנסת (לצורך הדוגמא, נגיד שזה היה המספר 5)מה ש- scanf תעשה, יהיה לקרוא ערך, ולשים אותו בכתובת (אבסולוטית) 5, כי זה מה שיש במשתנה.הכתובת '5' נמצאת רוב הזמן מחוץ לסגמנט הזיכרון שלך, ולכן כשאתה מנסה לכתוב אליה, אתה חוטף בראש.
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר תודה על ההסבר למרות שלא ממש הבנתי הכול חח לא משנהמישהו יודע אולי למה שאני מעתיק את הקוד מהcpp (אני פותח אותו עם הכתבן) לוורד זה הופך לי את הקוד ואת כל הסימנים?? זה מסובך לשנות בחזרה עדיף כבר לכתוב הכל מהתחלה בוורד אבל זה ארוך.. למישהו יש פיתרון?
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים מחבר יכול לעזור אבל להעתיק ולהדביק אתזה כל פעם + הפרינטסקרינים שאני צריך בשביל ההרצה עצמה זה די מתיש ואני אחרי זה עוד צריך לדחוס את כל הקובץ הזה בדיסקט ככה שזה יצא לי 20 פרינטסקרינים ואני לא חושב שזה ייכנס בדיסקט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.