עבור לתוכן

proxy - כיצד משתמשים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

הייתי רוצה להתחיל להשתמש בproxy ואני צריך עזרה.

לפי מה שהבנתי אני בעצם מתחבר לשרת כלשהו והוא מתחבר ליעד שהייתי רוצה להגיע אליו, הדבר מאט את האינטרנט, נכון?

איך בכלל מתחילים להשתמש בפרוקסי, אני אמור להוריד תוכנה?

והאם יש אפשרות להגדיר התחברות לproxy רק בעת גלישה באתר מסוים, לדוגמה אם אני מעוניין להיכנס לאתר www.one.co.il בלבד דרך פרוקסי, הדבר אפשרי?

תודה מראש.

פורסם

יש לך קצת בלבול בנוגע למושג. PROXY זה לא פונקציה כלשהיא. אתה צריך שרת PROXY שדרכו אתה תתחבר לאינטרנט. זה לא משהו שאתה פשוט יכול להפעיל.

ותשנה בבקשה את הכותרת שלך ע"פ חוקי הפורום?

פורסם
  • מחבר

יש לך קצת בלבול בנוגע למושג. PROXY זה לא פונקציה כלשהיא. אתה צריך שרת PROXY שדרכו אתה תתחבר לאינטרנט. זה לא משהו שאתה פשוט יכול להפעיל.

ותשנה בבקשה את הכותרת שלך ע"פ חוקי הפורום?

הכותרת שונתה.

כיצד אני משיג שרת proxy? האם אפשר להשיג אחד בחינם?

ואיך בכלל כל העניין עובד?

פורסם

מה בכלל עושה PROXY??

פורסם

מה בכלל עושה PROXY??

מסתיר אותך

אתה מתחבר אליו ומקבל ממנו הסוואה

וכל המידע שאתה שולח לכל מיני מקומות עובר דרכו (מה שגם מאט קצת את העניינים אם הוא עמוס או לא מספיק מהיר)

ואז רואים כאילו המידע נשלח ממנו ולא ממך

פורסם
  • מחבר

proxy.012.net.il

מה אני עושה עם זה?

מישהו?

פורסם

טוב, בעקרון כל מה שאמרו לך פה זה ערבוביה של שטויות.

שרת פרוקסי זה שרת שמאכסן על עצמו אתרים וקבצים פופולריים מחו"ל כדי שתהיה לך גישה יותר מהירה לתוכן כזה

לכל ספקית יש שרת פרוקסי, כאשר בימינו, הוא כבר שקוף ואתה עובד דרכו אם אתה רוצה ואם אתה לא רוצה.

בתמיכה של ספקיות אומרים לך לשים פרוקסי, במידה ויש לך איזשהיא תקלה ב WIN שלא גולש טוב ואתה גם לא עובר בפרוקסי במקרה.

אין להם דרך לראות אם אתה עובר או לא עובר בפרוקסי שלהם (לפחות לא לתומכים שאתה מדבר איתם, לא יודע בקשר ל NOC או אחרים)

אתה שם פרוקסי באפשרויות אינטרנט, תחת "התקשרויות" בהגדרות LAN או בהגדרות החייגן - תלוי איך אתה מחובר.

ואני אסביר

אם אתה מחובר במחשב אחד ומודם אחד, באמצעות חייגן

את נכנס למאפייני החייגן (בתוך האקספלורר - כלים - אפשרויות אינטרנט - התקשרויות - לחיצה כפולה על החייגן שלך ברשימה, ויש שם אפשרות לשים לו פרוקסי)

אם אתה מחובר עם ראוטר חוטי או אלחוטי, אתה צריך לשים את הפרוקסי על הממשק רשת שלך

או אם אתה מחובר בחיבור קבוע ללא חייגן

שזה אומר שאתה נכנס (בתוך האקספלורר - כלים - אפשרויות אינטרנט - התקשרויות - לחיצה כפולה על "הגדרות LAN" למטה, ויש שם אפשרות לשים פרוקסי)

עכשיו, עד כאן שמנו פרוקסי רק לצרכי גלישה, ובד"כ בכלל לא צריך לשים כי זה לא משנה שום דבר, במחשב תקין אתה גם ככה עובר דרך הפרוקסי של הספקית שלך !

אתה צריך לשים פרוקסי לצרכי גלישה, במידה ואתה רוצה להתחבר לשרתי HTTP פרטיים של אוניברסיטה או משהו כזה (ואז הם מספקים לך את ההגדרות)

או נגיד אם אתה רוצה לגלוש למקום מרוחק ונטוש באופן קבוע, ויש ספק פרוקסי שאתה מכיר שמקרב את האתר הזה אליך).

שרתי פרוקסי יכולים לשמש גם לאנונימיות, ויש רשימות באינטרנט של פרוקסיים אנונימיים חינמיים לשימוש, רק תחפש בגוגל ותמצא המון

תזכור, שכל תוכנה, כל דבר שאתה רוצה להשתמש בו בפרוקסי - צריך למצוןא את ההגדרה אצלו !

אם זה במנהלי הורדה, כמו פלאשגט או גטרייט, אימיול, IRC וכו' - בכל תוכנה צריך למצוא את המקום בשביל לשים בו את הפרוקסי

אם שמת רק ב IE כמו שאמרתי, אז אתה לא אנונימי ולא שום דבר, אתה פשוט עובר דרך פרוקסי , וזה גם יכול להאט לך את הגלישה אם הפרוקסי שבחרת לא מתאים לך.

אם משהו לא מובן, תשאל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים