פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים גם לי יש שארפ MT-831W אני מת עליו הוא ממש טוב הוא בן יותר משנה וחצי אפילו שנתייםוהוא אפילו משתווה לMZR9 אבל יש לי בעיה איתו הוא נקנה בתיאלנד במחיר זול מאוד אבל לא מקליט ולא כותבחבל אז אני מקליט אצל חברים. ותגידו יש למישהו מושג איפה ניתן להשיג כאלה MD גדול כזה שמתחבר לרסיבר כמו DVD וCDואני ממליץ YOTAMOO על ה MD של שארפ ממש טוב (אבל לשלי אין LP לא נורא)
פורסם 2002 באוגוסט 1923 שנים אתה מתכוון לdeck?ראיתי זה ועוד איזה מעפן של denon.אני לא ממליץ על מינידיסקים של maxell.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים נו עדיין אף אחד לא רשם בכמה הוא קונה מינידיסקים ריקים.........הרי כולכם קונים =- לא?
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים רגע.. יש לי שאלה...הקטע של החיבור USBיש לי את הSony 900והציאו לי מתאם בין הקבל אופטי ליואסבימה זה נותן לי?
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים זה נותן לך הקלטה באיכות דיגיטלית מהמחשב (טוענים שזה בלי רעשי רקע מהמחשב)אבל זה לא נותן לך העתקה מהירה יותר או העתקת שמות של שירים
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים אם אתה קונה מינידיסק - אז רק עם NetMD.. השאר תהליך ההקלטה פשוט מתסכל שנשבר לך ממנו דיי מהר..ניתן להשיג iPod 5GB ב-300 דולר ד"א...תומך PC, ניתן להכניס בקירוב ל-1000 שירים..בקרוב גם בארץ בסביבות ה-1800 ש"ח.אבל תצטרך גם כרטיס Firewire.מעניין אותי אם יצאו בקרוב מינידיסקים חדשים שינצלו את ה-USB2.0, ואם כן, לאיזה מהירות הקלטה הם יגיעו.בארץ בטח ניתן להשיג Decks של Onyo, Denon, Sony וכו'..פשוט תפנה ליבואנים..לי איזה Onkyo אחד ואני לא משתמש בו בכלל.
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים לא נראה לי ש USB2 צריך לשנות משהו המגבלה של המהירות היא במינידיסקLP4 X32LP2 X16רגיל X8
פורסם 2002 באוגוסט 2023 שנים בואו נשים רגע את המיני דיסק של סוני מדגם N1 מול ה IPOD של ה5 ג'יגה, שניהם עולים אותו המחיר 300$ אז מי יותר טוב?
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים יכולת להשתמש בסוללה נטענת ניתנת להסרה וגם בסוללות AA.שלטמדיה שניתנת להסרהזמן ניגון ארוך יותר בהרבההקלטה ממקורות שונים ללא תלות בחשב ואם כבר מחשב יש NetMD או כרטיס עם יציאה אופטיתועוד....
פורסם 2002 באוגוסט 2123 שנים זהו החסרון העקרי של נגני MP3, הם לא מקליטים, לעומת מינידיסקים. אגב, אחותי קנתה בחול 20 מינידיסקים צבעונים של סוני ב35 דולר, ארה"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.