פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים של סילור ליין - רשום שהם ורבטים 02RG20 MMC מה אפשר להבין מזה?........ והאם לקנות עוד כאלה..... קניתי קופסא של 25 וכולם נצרו ולא נהרס שום דיסק ! TSSTcorpCD_DVDW_TS-H552U_US06 זה הצורב שלי ולא יודע למה אומרים שהוא דפוק מתוך 100 צריבות של DVDR 2 דיסיקם נהרסו והנה תמונה של בדיקה שעשיתי שאני לא יודע ואמור להבין מה יש שם [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לא הגיוני מאיפה קנית את הסילבר ליין ובכמה אתה יכול לשלוח תמונה של הקופסא
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לא הגיוני מאיפה קנית את הסילבר ליין ובכמה אתה יכול לשלוח תמונה של הקופסא מה לא הגיוני פה בדיוק? : דיסקים של סילבר ליין,מוכרים כאלה בטונות בשוק (כל דיסק 2 שקל)
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר זרקתי תעטיפהקניתי מאיזה חנות פשוטה M C Lעלה לי 65 שקל 25 דיסקים(עפולה*) נקודה בארץ חחחחח
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים זרקתי תעטיפה קניתי מאיזה חנות פשוטה M C L עלה לי 65 שקל 25 דיסקים (עפולה*) נקודה בארץ חחחחח חחחח.....קנית ממשה? ד"א גם אני מעפולה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מה לא הגיוני פה בדיוק? : דיסקים של סילבר ליין,מוכרים כאלה בטונות בשוק (כל דיסק 2 שקל) סילבר ליין של X8 הם רק של INFOMEDIAR20 ואני קונה בכמויות ואף פעם לא ניתקלתי ב MMC וכמו שאתה רואה פה : אני לא רואה MCC ואף פעם לא נתקלתי בו ואני קונה 100 דיסקים בחודש http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=silverline&dvdmediadvdridsearch=&type=6&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=25&country=&search=Search+or+List+Media מה שכן יכול להיות שזה DVD+R את הפלוס אני אף פעם לא קונה
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר כן ממשה האקר קירח הזה חחחחחחחחקניתי + נראה לי .....זרום להודעה פרטית עפואלי אני צריך עזרה באיזה משווווווווווו עם ההרדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.