פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים ילד אחד מקונטאר שלח לי "ציטים" (זאת אומרת וירוס אני חושב) הוא שלח לי באי סי קיו, כשקיבלתי את הציט פתחתי אותו היה שאלה של y/n לחצתי יס אחר כך הוא אמר לי לעשות ריסטרט למחשב, עשתי מה שהוא אמר אחר המחשב נכבה ואז נדלק היה את הקטע שהוא רושם לי את הטמפרטורה אחר כך הייתה ההודעה הזאת:windows could srart because the fdlowing fille is missingorcorrupt <windows foot>system32/hal.dll plase re-install copy of the above
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים אוי ויי....נו, מקווה שלמדת את הלקח שלך להיום.אם נמחק ה-System32.dll אני מאמין שזהו סופו של ה-Windows.Safe Mode עולה לך?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים היי אחי מצטער אבל כנראה שזה באמת הסוף של הווינדוס שלך תנסה לעשות לו שיחזור דרך דיסק ההתקנה אני לא מאמין שזה יעזור וגם אם כן הווינדוס הזה עלול להיות בעיתי בהמשך מה שאני מציע לך זה ללמוד מהלקח הזה ולא ליסמוך על אף אחד שאתה לא ממש מכיר וסומך עליו ותתקין את הווינדוס מחדש אתה יכול לשמור קבצים ע"י חיבור הארד-דיסק למחשב אחר שבו יש ווינדוס ואח"כ תפרמט ותתקין מחדש ושיהיה לך בהצלחה מאיר
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר תודה בכל זאת על העזרה אבל מי שהוא יכול לעזור לי בקטע של פירמוט דרך הביוס תודה!! :lamer:(אני רושם מאצל חבר שלי )
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים לא מפרמטים דרך הביוס..תשנה בביוס את האופציה של הבוט שתהיה בCD-ROM..תכניס דיסק של ההתקנה של ווינדוס ותהנה (אם אתה לא ידוע איך לא חסר מדריכים ברשת)..
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים מחבר בוט זה הקטע בהתחלה של המחשב לא??? עכשיו יש את החלון הכחול של הביוס למה להיכנס?
פורסם 2005 באוקטובר 1620 שנים רגע רגע!!!למה ישר לפרמט?אתה יודע שאם אתה מפרמט כל המידע שיש לך על המחשב הולך לעזזל?הנה תנסה את זהhttp://www.microsoft.com/israel/support/kb/faq.aspx?s=40&c=6&n=10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.